Dan Škvor přišel o soupeře a hledá náhradu. Zn.: Nevybírám si!

Dan Škvor přišel o soupeře a hledá náhradu. Zn.: Nevybírám si! Daniel Škvor | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Přijít o soupeře chvíli je nemilé nejen pro promotéry ale i pro bojovníky samotné. Daniel Škvor chce znovu bojovat ještě letos, a proto se rozhodl využít sociálních sítí, aby si sehnal náhradu.

Pokud je o někom na domácí scéně možné říct, že si soupeře rozhodně nevybírá, tak je to rozhodně Daniel Škvor. I když mu stylisticky nejvíce seděli postojáři, on nijak nekalkuluje a bere každou výzvu. Na líbivé skóre „Dee Dee“ prostě nehraje. To ukázal, když se začátkem roku ozval na výzvu Willa Fleuryho. V kleci proti sobě stanuli v dubnu a bohužel se potvrdila kvalita irského veterána.

Spravit chuť si chtěl Škvor na konci roku, 7. prosince se měl v Mnichově utkat s Marcem Doussisem. Němec ale bohužel odstoupil. „Zrušil mi to a nevím proč. Takže by mě zajímalo, jestli se bojí, nebo nevím co,“ prozradil český tvrďák na sociálních sítích a posteskl si, že tedy nemá soupeře. „Řekněte mi, co se stalo, a někoho mi sežeňte. Nevybírám si, chci zápasit,“ vzkázal promotérům a rovnou přidal i zprávu pro potenciální soupeře: „Nemusíte se bát, stejně mě budete chtít házet zase.“

V komentářích se zatím žádný zájemce neozval, ale doufejme, že se promotérům podaří někoho najít. Času na to mají zatím relativně dost. Soupeře zatím nemá třeba Alexander Poppeck, dvojka žebříčku polotěžké divize.

I tak ale Dan svým přístupem zabodoval u fanoušků a respekt si vysloužil i od svého posledního přemožitele. „Čerstvě po operaci ramene. Jediný chlap s koulema v divizi,“ napsal v komentářích Fleury.

Zdroje:  Daniel Škvor – Instagram

Nejnovější články