Irský tvrďák Fleury zničil Langera a řekl si o Vémolu. Co na to Terminátor?

Irský tvrďák Fleury zničil Langera a řekl si o Vémolu. Co na to Terminátor? Will Fleury vs. Pavol Langer | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Irský bombardér Will Fleury pokračuje v demolici polotěžké divize. Po Škvorovi zničil i Langera a volá po zápase s Vémolou, přestože sám nevěří, že na něj dojde.

Když Fleury v únoru podepisoval smlouvu s Oktagonem, okamžitě se ostře pustil do potenciálních soupeřů a dal najevo, že přišel ovládnout váhu do 93 kg, jejímž šampionem byl a stále je Vémola. „Karlosi, ty jsi poslední. Vím, že tě o Vánocích dostali, takže ti nechám pár měsíců, aby ses dal dohromady. Nejdřív vyřídím tyhle kluky. Ale žádný konec kariéry nebude, dokud si to nerozdáš se mnou,“ vzkázal mu tehdy Ir.

Jako dobrovolník, který Willa přivítá v Oktagonu, se přihlásil Daniel Škvor. Zápas ale neměl dlouhého trvání, hned na začátku druhého kola totiž Fleury českého ranaře lapil do pasti v podobě arm trianglu. „Dejte mi kohokoliv, o kom si myslíte, že je jednička,“ vzkázal promotérům po premiérovém vítězství.

Přání se mu splnilo na monstrózním turnaji ve Frankfurtu, kde změřil síly s Pavolem Langerem. A bylo jasné, že lámat chleba se nejspíš bude hned v úvodních vteřinách. Není totiž žádným tajemstvím, že má slovenský borec pomalé starty. Toho taky Fleury využil a hned v úvodu Pala zatlačil na pletivo, kde ho pak ostřeloval tvrdými ranami. Něco málo při tom sice sám schytal, ale když po minutě a půl trefil tvrdý hák, Langer šel bezvládně k zemi.

Když se pak Fleury dostal k mikrofonu, využil příležitosti, aby vyzval Vémolu. Ten totiž jakožto komentátor seděl hned u klece a nedávno přišel o soupeře v podobě Samuela Krištofiče.

Karlos sice nejprve nesouhlasně kroutil hlavou. „To je jasný, že si o to říká, ale s týmem London Shootfighters už jsme ho jednou porazili. Porazil ho od nás Norbert Novenyi, porazil bych ho taky,“ prohlásil. Posléze ale dodal, že pokud o to promotéři budou stát, klidně na výzvu kývne.

„Podívejte se, viděl dneska ten zápas, já z něj vyšel bez zranění. Jsem připraven na to za 4 týdny jít znovu, žádný problém. Takže kdykoliv on bude chtít. Nemusí to být za čtyři týdny (v Bratislavě), může to být v Praze, kdekoliv. Ale teď jsem vyzyvatel číslo jedna. Jestli budeš šampionem, musíš se mnou bojovat,“ pokračoval Fleury na poturnajové tiskovce. Zůstává ale skeptický. „Nemyslím si, že se mnou bude Karlos bojovat. Myslím, že bude hledat jakoukoliv výmluvu. Byl bych hodně překvapený, kdyby na ten zápas došlo, ale budu po něm dál volat.“

Když se na možnost tohoto souboje na tiskovce zeptali promotéra Ondřeje Novotného, odpověděl, že zatím neví. Je pochopitelně nutné zvážit, zda by se to organizaci vůbec vyplatilo. Pro Vémolu se v podstatě jedná o zbytečný fight, Pirát navíc avizoval, že se možná bude moci vrátit dříve než čekal, teoreticky by tak na odvetu s Karlosem mohlo dojít příští rok na jaře ještě předtím, než se Terminátor potřetí utká s rivalem Attilou Véghem. V takovém případě by ale měl pás uvolnit, aby se o něj mohl pobít třeba právě Fleury.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články