Kotalík porovnal Clash of The Stars s Oktagonem: Neuvědomil jsem si, jakou sílu Clash má, Oktagon už diváky nezajímá

Kotalík porovnal Clash of The Stars s Oktagonem: Neuvědomil jsem si, jakou sílu Clash má, Oktagon už diváky nezajímá Michal Kotalík vs. Martin Šolc | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Michal Kotalík a Alex Cverna, známí profesionální bojovníci, se chystají na svůj debut v Clash of the Stars, kde se utkají podle speciálních pravidel. Ještě před samotným turnajem Kotalík nabídl svůj pohled na popularitu Oktagonu a Clash of the Stars. 

Michal Kotalík, zápasník a veterán organizace Oktagon, se připravuje na svůj debut v Clash of the Stars. Na blížícím se turnaji s pořadovým číslem 9, který se bude konat už 7. září v Praze, se postaví proti dalšímu známému domácímu fighterovi – Alexu Cvernovi. Tento zápas proběhne ve speciálním formátu, kdy se v jednotlivých kolech vystřídají box, thajský box a MMA. 

Kotalík opustil organizaci Oktagon, kde se mu nepodařilo prorazit, a vnímá svou novou šanci v Clash of the Stars jako možnost oživit svou kariéru. 

“V Clashi jsem už působil jako Datlův trenér. Bylo to na Clashi 2. Už tehdy mě to překvapilo organizací. Je poznat, že to vede Le Sy, kterej profík je. Má průpravu z Oktagonu, takže tam to jako vidět je. A jde to pořád nahoru. A to se mi líbí.” 

“Těším se na to celý, byť tam jsou věci, ke kterým mám silný výhrady. Já se tam snažím vstoupit takovou tou profi složkou. Vidím, že Clash se snaží trochu transformovat směrem k profi, tak snad tomu pomůžu,” říká Kotalík, který se v této organizaci bude snažit uplatnit své profesionální zkušenosti a přinést do bizarní organizace větší dávku serióznosti. 

Zajímavé je, že Kotalík otevřeně srovnává Oktagon s organizací Clash of the Stars a přiznává, že ho překvapilo, jak moc Clash přitahuje pozornost fanoušků. 

“Když jsem byl v Oktagonu, a se vším respektem k této organizaci, nikdo neměl zájem o lístek. Nikdo neměl zájem o triko nebo o to se se mnou o tom bavit. Najednou jsem se ohlásil v Clashi a už chtějí lístky, už chtějí trička. Konečně jsi v Clashi, my to sledujeme. Já jsem si neuvědomil, jakou sílu ten Clash má a že ten Oktagon prostě už ty český a slovenský diváky moc nezajímá. A není to hejt. Ale ten Clash teď tady v Čechách a asi i na Slovensku kraluje,” popsal Kotalík své zkušenosti. 

Jeho soupeř Alex Cverna sdílí podobný názor. Podle něj má Clash of the Stars výhodu v tom, že zápasy nejsou jen o samotném boji, ale také o zábavě a atmosféře, kterou tato organizace dokáže vytvořit. V posledním promo videu k turnaji ale zdůraznil, že do ringu s Kotalíkem nejde jen kvůli zábavě, jeho cílem je předvést skutečně tvrdý souboj. 

„Jen bych chtěl říct, že já a Kotalík si tam nejdeme plácat. Jdeme se vraždit a utrhat si hlavy. Budou to pořádné bomby. Jestli má někdo kecy, jako Clash, Oktagon, RFA. Ať si všichni vylížou pr*el, protože všichni do jednoho z Oktagonu, RFA nebo IAF, všichni na to čumí. Já na to chodím od začátku. Líbí se mi to. Líbí se mi, jak ti lidé kolem toho se umí bavit a tancují. Je to nejlepší. Na Oktagon jdete, protože chcete vidět zápasy, takže se posadíte a čumíte. Tady se radujete a jste veselí a máte radost, že tam jsou různí lidé. Teď tam budu i já a můj trenér. Ukážeme vám rozdíl, jak se zápasí a jak se hraje bizar,“ vzkázal Cverna kritikům. 

Autor: Nikola Andreev

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články