Krištofič kvůli zranění odstoupil ze zápasu s Vémolou. Kincl naznačil, že by možná mohl zaskočit, teď má ale jiné starosti

Krištofič kvůli zranění odstoupil ze zápasu s Vémolou. Kincl naznačil, že by možná mohl zaskočit, teď má ale jiné starosti Samuel Pirát Krištofič vs. Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Promotéři musí před turnajem v Bratislavě řešit nepříjemnou situaci, očekávaný hlavní zápas nebude. Vémola ale zatím na startovce zůstává.

Už za pár dní nás čeká další turnaj Oktagonu. Diváci na stadionu ve Frankfurtu se můžou těšit na zápasové menu o 11 chodech. Z českých a slovenských bojovníků na něm ale najdeme jen Patrika Kincla a Pavola Langera

Většina fanoušků u nás se tedy možná víc těšila na následující turnaj v Bratislavě. Zlatým hřebem večera tam 9. října měla být odveta Karlose Vémoly se Samuelem Krištofičem. Jenže teď přišla nepříjemná zpráva, Pirát se vážně zranil a nebude moci nastoupit.

Vémola zatím na startovce zůstává, je jasné, že o něj promotéři nechtějí přijít a snaží se sehnat zajímavou náhradu. Pokud „Terminátor“ cítí formu, jistě ani on sám nebude zůstat bez zápasu, byť v létě po vítězství nad Véghem ukončil kariéru.

"Asi jste zaregistrovali dnešní pro mě dost špatný zprávy, že po několikaměsíční přípravě zápas s Pirátem nebude. Co k tomu říct, je to sport, zranění se prostě může stát i přesto, že mně bylo v minulosti kolikrát vytýkáno, když jsem se zranil. Soupeři můžu akorát přát brzký uzdravení, náš zápas už bohužel nedopadne. Co to pro mě znamená, fakt nevím. Je to pro mě nová informace. Nevím, jestli tam Oktagon pro mě má, nebo spíš nemá, nějakou možnost,“ zareagoval sám Karlos.

Nejzajímavějším náhradníkem by jistě byl právě Patrik Kincl, který to má s Vémolou 1:1 na zápasy a kdo by nechtěl vidět závěrečný díl trilogie? V sázce by navíc mohl být titul polotěžké divize. On sám tuhle variantu nevyloučil. „Tož, co jsem to slyšel okolo Bratislavy za zprávy? Pro některé fans asi hořké sousto, ale nebál bych se, že by to Oktagon nějak nezachránil. Už jsem zaregistroval nějaké moje označování, ale já mám teď důležitou práci ve Frankfurtu. Budu se ale snažit to vyřešit co nejrychleji a pak se třeba uskuteční nějaký ten call,“ naznačil, že primárním předpokladem bude výsledek jeho souboje s Engizekem. 

Vémola nicméně pro Prima CNN News uvedl, že vidí jinou možnost. Je tam však vlastně stejná prerekvizita jako u Patrika. „Jediný, kdo by připadal v úvahu, což nejde, je vítěz zápasu Pavol Langer vs. Will Fleury, ale to je hrozně blízko před tím zápasem. Byla by tam možnost posunout to do O2 arény. Ale já jsem slíbil celé své rodině, že budeme mít poprvé klidné Vánoce. Takže O2 arénu prostě nechci. Navíc jsem to bral jako přípravu na Attilu Végha. Protože jsem v důchodu a myslím konec kariéry vážně,“ vysvětlil. Jak se vedení Oktagonu s nepříjemnou situací popasuje, to se nedozvíme dříve než po skončení velkolepého turnaje ve Frankfurtu.

Zdroje:  Oktagon MMA , CNN Prima News

Nejnovější články