Milion za výhru nad Vémolou. Terminátor promluvil o novém projektu, do ringu chce slavného kulturistu

Milion za výhru nad Vémolou. Terminátor promluvil o novém projektu, do ringu chce slavného kulturistu Karlos Vémola se raduje z rychlého vítězství | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola naznačil, že se chce i nadále věnovat zápasení, vyprodané haly však hodlá vyměnit za prázdnou fabriku.

Karlos Vémola sice po turnaji v Edenu oznámil, že uzavírá zápasnickou kariéru, krátce poté však potvrdil, že se s Attilou Véghem utká ještě jednou. Navíc kývl na výzvu ze strany Samuela Krištofiče, který si dělá zálusk na titul šampiona v polotěžké váze. Nyní se ale zdá, že se bojovým sportům bude věnovat i v dalších letech.

V poslední epizodě svého pořadu OssCast si povídal s Jakubem Enžlem. Známý kulturista se nijak netají tím, že se zamiloval do boxu. Během hledání soupeře do prvního zápasu spolu s promotérem Clash of the Stars přemýšleli také o Karlosovi. „Já myslel, že si ze mě Le Sy dělá pr*el, ale ty bys se mnou fakt chtěl zápasit?” divil se Vémola. „Ano. Říkal jsem mu, že to chci. Chci pořádnou výzvu,” vysvětloval Enžl.

Vémola předpokládal, že by šlo o MMA, takže poukázal na skutečnost, že se Enžl věnuje pouze boxu, wrestling a jiu-jitsu chybí, což by v zápase bylo hodně znát. „Řešili jsme jen box, zase musím zůstat nohama na zemi,” vysvětlil známý svalovec, přičemž dodal, že o peníze v tomto případě nejde. „Je to zápas, který bych dal klidně zdarma.”

Vémolu chtěl za tímto účelem oslovit, pak ale přišlo oznámení ohledně odvety s Véghem. „Jak jsi přijal trilogii, tak se trochu zkomplikovaly naše původní plány, ale tak se to posune na později. Naberu nějaké zkušenosti a zápasy.”

Vémola při této příležitosti odkryl karty a prozradil, nad čím nyní přemýšlí. „Měl jsem v hlavě takový projekt, stejně chci trénovat, nechci přestat zápasit. Mám jednu takovou krásnou továrnu, mám tam postavený ring. A tam si budu točit zápasy, které chci jenom já. Chtěl jsem dát šanci třeba Kotlárovi.”

Hlavní rozdíl oproti běžným zápasům spočívá především odměňování soupeřů. Vémola by jim chtěl nabídnout jeden milion korun, peníze by ovšem dostali pouze v případě, že v duelu zvítězí. „Když mě porazíš, můžeš si je odnést. To samé bych řekl Peštovi, Kinclovi, Mikuláškovi, všem, kteří se chtějí jen zviditelnit. Já už nepotřebuju dělat sranda zápasy ve velkých halách, jako jsem dělal s Babou Jagou,” řekl s tím, že by zápasy vysílal přes HeroHero.

„Tak se třeba domluvíme, když budeš chtít. Jestli chceš tu výzvu. Řekni si, co za to chceš, já to položím na stůl, přijdeš do mé krásné nasvícené arény do ringu, kde si vybereš si pravidla. A když mě porazíš, můžeš si to odnést.”

Vémola Enžlovi nabídl, že k zápasu může dojít ještě před odvetou s Véghem. „Já jsem připraven, klidně příští týden, za měsíc. Jak já rád říkám, narodil jsem se připraven. Datum je jen na tobě. Trénuj, dej mi vědět datum, já tam rozsvítím a můžeme jít na to.”

Závěrem rozhovoru si dokonce podáním ruky stvrdili, že se po Novém roce sejdou v ringu. „Ale u mě podaná ruka platí,” upozornil Vémola. Otázkou zůstává, jak se na nový projekt budou tvářit promotéři Oktagonu.

Zdroje:  Karlos Terminátor Vémola – YouTube

Nejnovější články