Oktagon 61 – výsledky

Oktagon 61 – výsledky Létající Rony Paradeiser | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Výsledky turnaje organizace OKTAGON MMA z Brna.

Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque

Vítěz: To nejlepší na konec a KO v hlavním zápase. Rony Paradaiser ukázal, proč je nejlepší lehkou váhou Oktagonu. Španělského toreadora ukončil v prvním kole KO a v 02 aréně vyzve Losene Keitu v dlouho očekávaném finále Tipsport Gamechangeru.

 

Makhmud Muradov vs. Scott Askham

Vítěz: Druhý vítězný návrat z UFC. Mach Muradov ukázal, proč strávil v nejlepší lize světa dlouhých pět let. Scotta Askhama dominantním a kontrolovaným výkonem suverénně vybodoval 30-27 a vysloužil si chválu nejen od komentátorů Karlose Vémoly i Jirky Procházky. 

 

Losene Keita vs. Mateusz Legierski

Vítěz: Prvním finalistou Tipsport Gamechangeru je Losene Keita. Profesorským výkonem rozebral polského soupeře, který se zraněnou rukou statečně vzdoroval celých patnáct minut. Keita si výhrou na body připisuje patnácté vítězství kariéry. 

 

Lucie Pudilová vs. Cecilie Bolander

Vítězka: Návrat ve velkém stylu. Lucie Pudilová předvedla s norskou soupeřkou ženskou válku, ve které padlo 150 signifikantních úderů. Po patnácti minutách krvavého zápasu zvítězila split decision a vyzvala Lucii Szabovou o titul bantamové váhy v O2 Aréně. 

 

Andrej Kalašnik vs. Ioannis Palaiologos

Vítěz: Vagabund, vagabund! Domácí publikum vytvořilo Andreji Kalašnikovi nezapomenutelnou atmosféru. Domácí showmen předvedl přesvědčivý výkon a řeckého válečníka zaslouženě porazil po třech kolech na body.  

 

Vladimír Lengál vs. Corey Fry

Vítěz: Domácí oblíbenec potěšil nadšené fanoušky. Vlado Lengál v prvním kole tahal za kratší konec, ale ve druhém ukázal své bojové srdce. Soupeře trefil kolenem a poté ukončil ground & pound na zemi. Karlos Vémola dokonce volal po bonusu za výkon večera. 

 

Tomáš Hron vs. Fred Sikking

Vítěz: Česká legenda se rozloučila ve velkém stylu. Soupeř byl v prvním kole dvakrát počítán a kvůli zranění nohy nenastoupil do druhého kola. Tomáš Hron si ve svém posledním zápase kariéry připsal 101. vítězství 

 

Mate Sanikidze vs. Jack Cartwright

Vítěz: Po vyrovnaném a kvalitním zápase plném škrcení a skvělé práce na zemi, vítězí Jack Cartwright jednomyslně na body.

 

Jakub Tichota vs. George Staines

Vítěz: Staines českého borce naprosto přejel ve třech kolech 30-27. 

 

Radek Roušal vs. Nezar Bahaji

Vítěz: Radek Roušal zvítězil u všech bodových rozhodčích. 

 

Attila Korkmaz vs. Agy Sardari

Vítěz: Sardari vítězí na body 

 

Jan Stanovský vs. Gleb Shadrin

Vítěz: Jan Stanovský po třech kolech jednomyslně na body. 

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články