Ondřej Novotný oznámil, co bude s Matějem Peňázem

Ondřej Novotný oznámil, co bude s Matějem Peňázem Matěj Peňáz a Vlasto Čepo | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Ondřej Novotný naznačil, jak to vypadá s budoucností Matěje Peňáze v Oktagonu. Naštěstí jde o dobré zprávy.

Turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu nabídl jedinečnou podívanou, na kartě nicméně chyběla slíbená bitva mezi Patrikem Kinclem a Matějem Peňázem. Dlouho úřadující šampion se totiž zranil. Prostor měl dostat náhradník Vlasto Čepo, Peňáz však na duel po dramatickém vyjednávání nepřistoupil. Jak to s ním nyní vypadá?

Na otázku odpověděl Ondřej Novotný v poslední epizodě pořadu MMA letem světem. A jde o dobrou zprávu – „Money“ zůstává v Oktagonu. „Asi můžu říct, že jsme s Matějem měli v neděli velmi dobrou schůzku. Hodinu jsme kecali, myslím si, že všechny potěším, s největší pravděpodobností co nevidět oznámíme další Peňázův zápas v Oktagonu.“

Promotér se snažil vysvětlit, že vztahy s bojovníky tolik neprožívá a bouřlivé diskuze či neshody si už dávno nebere osobně. „Matějovi jsem řekl, co říkám každému. Uvnitř sebe nemám s nikým problém… Nemám to osobní, ale štvalo by mě, kdyby u nás Matěj nepokračoval, kdyby byl zbytečně nas*aný.“

Zároveň se evidentně již dávno smířil s tím, že nakonec opět nedopadl zápas s Čepem. „Matějovi jsem říkal, že mi nevadí, že se to stalo. Každý máme nějaký důvod, nakonec se to prostě nepovedlo,“ řekl s tím, že si ve skrytu duše určitě nepřeje, aby Peňáz další zápasy prohrál, aby se vzdálil od titulu nebo od šance přestoupit do UFC.

Novotnému ve vysílání sekundoval Daniel Škvor, jenž se s Peňázem dobře zná. Během povídání prozradil, že Matěje naštvalo, jak spolumajitel Oktagonu vzájemné neshody prezentoval veřejnosti a jak jej imitoval, když popisoval dohadování o souboji v Edenu. „V tu chvíli jsem byl v situaci, kdy jsem byl nas*aný,“ zavzpomínal Novotný na inkriminované vysílání.

Závěrem uvedl, že „Money“ do konce roku nastoupí minimálně jednou, je ale otázkou s kým. Stejný otazník platí i pro Patrika Kincla, jenž již doléčil zranění a je připraven na další obhajobu. Spekulovalo se, že by mohl ozdobit kartu turnaje ve Frankfurtu, kde by se mohl uktat s Kerimem Engizekem, nelze však vyloučit, že dojde na odložený duel s Peňázem. V následujících dnech by mělo být jasno.

Zdroje:  MMA letem světem

Nejnovější články