Pirát promluvil o zranění, naštěstí má dobré zprávy

Pirát promluvil o zranění, naštěstí má dobré zprávy Karlos Vémola vs. Samuel Pirát Krištofič | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

„Kvůli vážnému zranění se Pirát nepředstaví v odvetě proti Karlosovi v Bratislavě,“ oznámil včera Oktagon smutnou zprávu. Údajně mělo jít o zranění kolene, kvůli kterému bude Krištofič nadlouho ze hry. Nakonec to ale vypadá na relativně krátkou pauzu.

Vémolovo jméno zatím na startovce zůstává, vedení se zřejmě nechce přijít o hlavní tahák bratislavského turnaje a pokusí se sehnat zajímavou náhradu. Zájem nevyloučil Patrik Kincl, záležet ale bude na tom, jak vyjde ze souboje s Engizekem, který ho čeká příští týden na stadionu ve Frankfurtu. Karlos zase naznačil, že by v úvahu mohl připadat vítěz souboje Langer versus Fleury. Jenže bratislavský turnaj se odehraje pouhý měsíc po tom německém, času zahojit bolístky a připravit se na typově odlišného protivníka tedy nebude mnoho.

Teď promluvil i Pirát. A naštěstí má pro fanoušky dobré zprávy. „Zranění mě bohužel neminulo, ale i tak je toto ráno celkem potěšující, protože prognózy byly, že budu muset jít na operaci, na plastiku kolena a stopka od tréningu může být až dvanáct měsíců. Nakonec mi pan primář řekl, že podle něho tam je natrhnutý křižní přední, natrhnutý laterální, poškozený meniskus, ale nic není kompletně roztrhnuté. Všechno by se mělo dát řešit konzervativní léčbou a podle něj bych za tři měsíce mohl být zpátky v plném tréninku. To by bylo fantastické a udělalo mi to velkou radost,“ podělil se s fanoušky ihned po návštěvě nemocnice.

„Toto je moje příležitost ukázat svému okolí, všem vám přejícím i méně přejícím a hlavně sobě samého, jakou mám vůli a srdce,“ přidal o něco později i motivační vzkaz.

To teoreticky znamená, že by na odvetu s Vémolou ještě mohlo dojít. Karlos totiž na léto plánuje završení zápasové trilogie s Attilou Véghem, ještě předtím se ale určitě bude chtít rozehřát a Pirátovi má co oplácet. Zda ho ale v kleci uvidíme ještě letos proti někomu jinému, nad tím zůstává otazník.

Zdroje:  Samuel Krištofič Instagram

Nejnovější články