PML dnes přinese nálož thajského boxu, K-1 a MMA

PML dnes přinese nálož thajského boxu, K-1 a MMA Thaiboxeři Jakub Dobiaš a Patrik Ilušák se zdraví před zápasem | zdroj: FOTO: PML - Professional Muaythai League

13 zápasů ve 3 různých disciplínách. To si pro nás organizace PML přichystala na v pořadí 11. galavečer, který se uskuteční v sobotu 5. října.

Večer otevřou dva duely pod pravidly thajského boxu – Martin Živčic vs. Dušan Damjanov Petr Kučík vs. Slobodan Vašić. "Myslím si, že tam se nebude taktizovat a kluci se do sebe pustí a hned na začátku celé akce uvidíme takovou válku," láká fanoušky promotér Tomáš Tadlánek. Oba fighty bude možné sledovat zdarma na Youtube kanále PML.

Jako další půjde do boje zástupce pražského Aplik Muaythai Patrik Ilušák, který letos nechyběl ani na jediném eventu PML, dvakrát vyhrál, jednou prohrál. To je ale vlastně jedno, vždycky totiž bylo na co koukat, navíc postupně poměřil síly s Ertelem, Dobiášem a Meszárošem, tedy hodně těžkými soupeři. Ani tentokrát tomu nebude jinak, čeká ho jednička váhy do 70 kg Henrik Koczó, zlatý medailista z turnajů IFMA a WAKO. Mladý maďarský talent se v ringu PML nasbíral zkušenosti proti zkušeným veteránům Palešem a Krčmářem a zatím jedinou výhru si připsal proti Vackovi. Jedná se ale o hodně kvalitního bojovníka a s Ilušákem by mělo jít o hodně vyrovnaný souboj.

Poté do ringu nastoupí neporažený Lukáš Antal (5-0), který na PML zatím startoval pouze jednou a dlouho se nezdržel, soupeře totiž sestřelil hned v prvním kole. Budou jeho tvrdé údery úřadovat i tentokrát proti mladému Srbovi Djuričičovi?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PML (@pml_mt)

V téhle části se ring během pár minut změní na oktagon. V něm nás čeká celkem 6 zápasů, v nichž budou Češi Jakub Batfalský a Melvin Mané a Slováci Tomáš Cigánik, Adam Horváth, Roman Paulus a Robert Pukač čelit zahraničním nájezdníkům.

Závěr večera pak bude opět patřit postojářům. Tvrdou štípanou v rychlém tempu a zároveň souboj dvou různých stylů slibuje slovenské derby Leo Borák versus Roman Kučera. Po zranění se vrací Adrián Ertel, kterého naposledy ve skvělé rozjetém finále pyramidy zastavilo až vyhozené rameno. Tenhle vycházející talent se rozhodně vyplatí sledovat. Tentokrát s ním změří síly zástupce českobudějovické Storm Fight Academy David Zambaga. Oba si před zápasem vyměnili pár ostrých vzkazů a pokračovali v tom i během staredownu, tak doufejme, že to podle toho bude vypadat i v ringu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PML (@pml_mt)

Zlatý hřeb večera tentokrát obstarají Štefan MészárosJacob Mikula, kteří se pobijí pod pravidly K-1. Ty jsou doménou prvního jmenovaného, Mikula je ale univerzál, což nedávno potvrdil vítězstvím v pyramidě Králi ulice PROSPEKT, kde se bojovalo podle pravidel boxu v malých MMA rukavicích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PML (@pml_mt)

Turnaj PML 11 startuje dnes v 17:30. Přímý přenos je možné pořídit na oktagon.tv.

Zdroje:  PML - Professional Muay Thai league

Nejnovější články