Potvrzeno: Karlos Vémola se ještě letos vrátí do klece

Potvrzeno: Karlos Vémola se ještě letos vrátí do klece Karlos Vémola na vážení před turnajem Oktagon 51 | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

„Terminátor” bude muset rychle dotáhnout šrouby, má totiž domluvené hned dva zápasy.

Po výhře v odvetě s Attilou Véghem oznámil, že odchází do zaslouženého zápasnického důchodu, mnozí jej ale podezírali, že se zase brzy vrátí do hry. A měli pravdu. Karlos Vémola se zanedlouho opět pustí do přípravy, má totiž potvrzené dva další zápasy.

V první řadě jde o třetí duel s Véghem. „Pumukli” se v týdnu oficiálně přihlásil o další zápas. „Je to mezi námi 1:1. Nejen tebe a mě, ale celý národ zajímá, kdo z nás je lepší bojovník,” prohlásil ve videu na Instagramu. „Doufám, že se zápas do roka a do dne zopakuje na stejně velkolepé akci, jako byl Eden.” Vémola s odpovědí neváhal. „Stačí, když mi dáte vědět datum, vyskočím z bazénu a jdu makat. Já jsem na tu trilogii připravený.” Zápas následně potvrdil přímo Oktagon.

Vémola zároveň naznačil, že by si rád střihnul malou generálku. „Nejsem si jistý, jestli se zvládnu rok v kuse připravovat na jeden zápas, možná budu muset dát něco mezi tím,” řekl a poukázal na reparát se Samuelem Krištofičem. „Zavolám Ondrovi a hodím s ním vážnou řeč o tom, jestli nedáme ten mezizápas. Přece jen by mě do smrti s*alo, že mě knockoutoval frajer, kterého dokážu porazit devětkrát z deseti.”

I tento zápas již Oktagon potvrdil. V příspěvku na sociálních sítích připomněl nedávnou výzvu ze strany Krištofiče. „Je tu jeden člověk, který si na mě zase otevíral pusu, že by mě prý z deseti zápasů v devíti případech porazil. Pak však odešel do důchodu. Já bych si klidně v polotěžké váze dal odvetu. Karlíto, já ti v Bratislavě ukážu, že tě jako cibulku zase zasadím do země,” zaznělo na posledním turnaji. Šanci skutečně dostane.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

K zápasu dojde na turnaji Oktagon 63 v Bratislavě, a to 9. listopadu. Ve hře navíc opravdu bude titul šampiona ve váze do 93 kilogramů. Krištofič se ostatně momentálně drží na 78. příčce ve světovém žebříčku polotěžké váhy (Vémola okupuje 75. místo), ačkoli běžně bojuje o divizi níže. Není se tedy čemu divit, že chce této pozice náležitě využít.

Otázkou zůstává, zda Vémola vydrží další drsnou přípravu. V minulosti několikrát doplatil na zranění, domluvené zápasy se musely posouvat. I proto raději zavčasu vyrazil na rychlou kontrolu. „Nelenil jsem a rozhodl jsem se, že zajedu za panem doktorem Neoralem do Olomouce zkontrolovat součástky, jestli všechno funguje, jestli budu připraven naskočit,” pochlubil se dnes odpoledne. Na bližší podrobnosti si budeme muset počkat.

Zdroje:  Karlos Vémola – Instagram , Oktagon MMA – Instagram , Attila Végh – Instagram

Nejnovější články