Škvor zná dalšího soupeře, dá si odvetu s Francouzem. Dvěma německým bojovníkům poslal ostrý vzkaz

Škvor zná dalšího soupeře, dá si odvetu s Francouzem. Dvěma německým bojovníkům poslal ostrý vzkaz Daniel Škvor | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Prosincový turnaj v Německu dostává skvělý zápas. Daniel Škvor půjde srovnat účty s tvrdým Francouzem. Moc nadšený z toho ale není.

Je to jen pár dní, co si Dan Škvor posteskl, že mu na 7. prosince do Mnichova opadl soupeř, jímž měl být Marc Doussis. Toho totiž promotéři nakonec napárovali raději s Poppeckem, což bude pro německé fanoušky asi zajímavější bitva. Český válečník ale trval na tom, že chce ještě letos zápasit, a tak na sociálních sítích poptával jiného oponenta. „Nemusíte se bát, stejně mě budete chtít házet zase,“ vzkázal.

Vhozenou rukavici nakonec zvednul Francouz Jorick Montagnac. Ten je sice momentálně až na sedmém místě oficiálního žebříčku, tedy o tři příčky pod Škvorem, český tvrďák mu ale má co oplácet. V kleci se potkali na konci roku 2022, Montagnac nastupoval po výhrách nad Jaloviarem a Langerem. V zápasech s nimi ukázal, že má tvrdé údery, ukončit je však nedokázal. Škvora ale skvěle trefil tvrdou zadní přímo na bradu už po několika sekundách a pár kladiv do krytu už bylo pouze formalitou.

Tenhle expresní knockout byl jednoznačně nejblyštivější moment Montagnacovy dosavadní kariéry. Hned v následujícím zápase totiž sám tvrdě padl, přestože měl Strelczyka doslova na lopatě. Další dva duely ale na body vyhrál a ukázal, že svůj cíl dojít k titulu myslí vážně.

Dan dal nicméně najevo, že z odvety vůbec nadšený není: „Bohužel nás defacto donutili jít spolu. Měl jsem jít s Doussisem a Jorick měl jít s Poppeckem, kterej se jakožto titulovej vyzyvatel pos*al a vzal si Doussise, kterej je na devátým místě žebříčku. Nikdo to s trenérama nechápem, ten zápas jsme s Montagnacem nechtěli, chtěli jsme jít s Němcema oba dva a nedali nám na výběr, buďto zápasit spolu, nebo zápas nebude. Takže jsme to samozřejmě jako fighteři, co se nez*síraj, vzali a Poppeck s Doussisem, ať jdou do p*dele třeba a fightujou si tam spolu jak na písku bábovičky.“

Pro fanoušky je to ale skvělý zápas. Francouz se totiž na zem nijak nehrne a vsází především na tvrdé ruce. Nejnebezpečnější je v úvodu, s postupem kol se ale jeho explozivita a aktivita snižuje, což je ale možné přičíst i tomu, že ho soupeři často unaví wrestlingem. To tentokrát asi nehrozí, pravděpodobně uvidíme skvělou řežba v postoji.

Kromě Škvora a Montagnaca na turnaji Oktagon 64 v Mnichově uvidíme také šampiona těžké váhy Hatefa Moeila, Alexandera Poppecka proti Marcu Doussisovi či Brazilce Deigu-Schecka.

Zdroje:  Oktagon MMA , Daniel Škvor – Instagram

Nejnovější články