Totální dno na tiskovce Clash of the Stars. Výhružky smrtí, útoky na staredownech i prasečí hlava pro Pavla Novotného

Totální dno na tiskovce Clash of the Stars. Výhružky smrtí, útoky na staredownech i prasečí hlava pro Pavla Novotného Aleš Psychopat Bejr | zdroj: Profimedia

Kam až můžou zajít "bojovníci" Clash of the Stars, aby vedení konečně zakročilo? Pomyslná mez je opět překročena! V pondělí jsme slyšeli slova o vraždění členů LGBT+ komunity a popravě starosty Řeporyjí.

Jedno se promotérům Clash of the Stars musí nechat, každý turnaj přinesou něco dosud nevídaného. Uvidíme další Deadmatch, souboj profesionálních bojovníků, ženské MMA bez rukavic, ale i naprosto odporné lidské existence, které rozhodně nemají veřejně vystupovat. Je možné, že po tomto martyriu bude oficiální YouTube kanál organizace dočasně zrušen. My jsme koukali, takže vy naštěstí nemusíte.

Úvod začal poklidně. Nedocházelo k tolika slovním roztržkám ani velkým fyzickým střetům. Diváky překvapil především nový člen organizace, který si říká poněkud neobvykle „Syrský kazatel“. Nováček urážel svého soupeře Reného "Rendyse" Blahovského, že nic neumí a pouze poslouchá svého pána. Tím měl asi na mysli Karlose Vémolu, pod jehož vedením se kulturista na zápasy připravuje. Nutno podoktnout, že Rendys tiskovku zvládl s velkým nadhledem a choval se jako skutečný sportovec, čímž potvrdil, že patří mezi pár normálních lidí v partě plné zvláštních existencí.

Co přijde později, lidem naznačil Lukáš „Buky“ Bukovaz, jenž na posledním turnaji slyšel „NE“, při žádosti o ruku přímo v oktagonu. Buky pod vlivem alkoholu veřejně prozradil, že zažil románek s pornohvězdou Nikol Lauberovou, která přímo v klubu Duplex ukázala všem svou oblíbenou erotickou pomůcku, kterou si přinesla aplikovanou přímo v sobě.

Fanoušky vtipného bizáru jistě potěší originální formát tzv. Deadmatch. Ačkoli je z morálního pohledu nevhodné využívat tělesně a duševně nemocné lidi, tito účastníci dokáží alespoň rozesmát. Max Green, Matouš Kaluba, Jan Brunclík, Lucky7 a Danny Tv Twixx se utkají všichni proti všem. Kaluba a Max Green jsou známé tváře, diváky překvapil především Jan Brunclík, zvláštní člověk, který někdy vystupuje jako Honzík, jindy jako Iveta.

Na podiu se objevili i zástupci tzv. Kočkolidí, kteří nastoupí s označením „Kočkokluci“. Tato trojice měla změřit síly se Samirem, který ale bude nejspíš čelit několika trestním oznámením. Poté co dostal k ruce mikrofon, celému světu ukázal, co si myslí o LGBTQ+ komunitě – mluvil explicitně o jejich vraždění a dodatek, že proti normální gayům nic nemá, to rozhodně zmírnit nemohl. Při staredownu navíc Kočkokluky počastoval několika údery a dokonce i kopy na hlavu. Samirovo představení bylo to nejodpornější, co jsme zatím v Clashi mohli vidět a je selhání organizátorů, že ho několik minut v kuse nechali mluvit. Nakonec ale reakce z jejich strany přišla a Samir byl z turnaje stažen.

Jednou z mála pozitivních zpráv je, že v akci uvidíme i profesionální MMA zápasníky. Alex Cverna, legenda české bojové scény, veterán s desítkami utkání ve všech možných bojových sportech. Na druhé straně Michal Kotalík, bývalý zápasník Oktagon MMA, který bojuje s démony, kteří mu zastavili dříve nadějnou kariéru. Michal na sebe dokáže přivést pozornost a pro promotéry je skvělou akvizicí. Pro profesionální bojovníky může být chování dalších účastníků trošku náročné, což Kotalík sám potvrdil. „Ty vole, viděl a slyšel jsem tady hodně věcí, že fakt čumím. Tihle lidi jsou jinde a já jsem rád, že můj soupeř je Alex, profík. Já nevím, jak bych ustál ten bizár a jejich kecy. Takový ego, jaké tady mají ti frajeři, to nemají ani v UFC,“ řekl. Cverna se nechal trošku unést a nejprve zkritizoval Kotláry a další romské zápasníky těžké váhy Clash of the Stars. Zároveň hrdě prohlašoval, že bude bránit pás v těžké váze, což je nesmysl, protože promotéři nenechají profíky zápasit o titul.

Ve stejnou dobu seděl u stolu i Lunetic Martin Kocián. Bývalý populární zpěvák na minulém turnaji ukončil Snejkse v prvním kole a potvrdil své zkušenosti s boxem. Na dalším turnaji vyzve Jacka z televizní show Survivor, který se chlubí černým pásem v karate. Kocián tradičně v dobré náladě prozradil, že si užil léto, chodil tancovat a do přípravy teprve naskočí. 

Hlavní zápas a také vrchol bizáru. Starosta Řeporyjí Pavel Novotný proti Aleši „Psychopatu“ Bejrovi. Šílenec Bejr je nejen hlavní tváří organizace, ale také skvělý herec, který svou roli zvládá naprosto dokonale. Na podium si tentokrát přinesl necky plné uzenin, a dokonce i prasečí hlavu. Oblečený jako řezník a potřísněný krví nejprve vyhrožoval moderátorovi Jakubu Jírovi, a pak svou pozornost obrátil směrem k Novotnému. „Támhle vidím jedno prasátko ve výkrmu. Zdravím tě, Pájo, já jsem tvůj řezník. Mám tu i výslužku pro diváky,“ prohlásil, a poté rozházel uzeniny mezi fanoušky. „Máme tady prase řeporyjský, co tady pěkně chrochtá,“ pokračoval ve svém několikaminutovém monologu. Novotného zkritizoval za jeho názory na konflikt na Ukrajině a urážky Aničky Slováčkové. Ačkoliv je Novotný nevychovaný hulvát, který si užívá nenávist téměř celé republiky, na podiu odmítl s Bejrem konfrontaci a psychopata zkoušel ignorovat. "Jsem tady jako sportovec," řekla bývalá jednička české bulvární žurnalistiky. Po několika pokusech o fyzické napadení ochranka Bejra z klubu vyhodila.

Co přijde příště, útok nožem? Tomáš Le Sy tvrdí, že mají hranice, za které nepůjdou. Ale co samotní bojovníci? Výhružky smrtí v době, kdy řešíme téma sněhových vloček a zároveň vzrůstající agresivitu a fyzické útoky mezi mládeží. Promotéři by si měli uvědomit, že valnou část jejich fanoušků tvoří děti a  teenageři, kteří v přímém přenosu opakovaně slyší „Já tě zabiju“ a vidí častokrát velmi zákeřné útoky.

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články