Video: Tvrdý pád slovenské legendy Ivana Buchingera. Nová akvizice Oktagonu ho zničila v prvním kole

Video: Tvrdý pád slovenské legendy Ivana Buchingera. Nová akvizice Oktagonu ho zničila v prvním kole Lom-Ali Eskiev vs. Ivan Buchinger | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Po dvou skvělých vítězstvích Ivan Buchinger opět okusil chuť porážky. Jeho přemožitel hned zacílil na dalšího soupeře, rád by mu dal výprask na turnaji ve Frankfurtu.

Vypadalo to, že slovenský veterán Ivan Buchinger chytil po loňské tvrdé porážce od Paradeisera druhý dech. Letos v květnu zničil nejprve na PLM 10 Brazilce Suriana a v červenci si pak před limitem poradil i s polským postojářem Rajewskim, kterého ve druhém kole lapil do pasti v podobě škrcení D’arce choke.

V sobotu se do boje vrátil, aby obstaral hlavní zápas turnaje v německém Oberhausenu. Proti se postavila nová akvizice Oktagonu Lom-Ali Eskiev. Už letmý pohled do statistik křičel, že má tenhle malý tvrďák z UFD gymu hodně rychlé starty. A je dobře známo, že právě první kola jsou Bukiho achillovou patou.

Bylo vidět, že on sám to moc dobře ví, a proto zkoušel hned od začátku tlačit a dobře kopal. Jenže tady padla kosa na kámen a Eskiev dal po pár vteřinách tvrdou boxerskou kombinací najevo, že přežít s ním první kolo vážně nebude vůbec snadné. Jak to probíhalo dál, to se podívejte sami:

Přestože si Eskiev lepší premiéru ve žluto-černé organizaci ani nemohl přát, zůstává nohama na zemi. „Samozřejmě si myslím, že mám šanci získat titul, ale nechci nikoho přeskočit, chci si tu možnost zasloužit. Pokud přijde nabídka, tak budu moc rád, ale jen to, že jsem porazil Ivana Buchingera neznamená, že bych teď měl jít nutně o titul. Myslím, že bychom to měli brát zápas po zápase.“

Ten další by si rád dal na říjnovém megaturnaji ve Frankfurtu, jako soupeře by si přál Eduarda Kexela. „Udělal něco, co se mi nelíbilo. Je to dlouhý příběh, ale rád bych mu ublížil v kleci. On je jeden z těch, které bych chtěl zničit. Jinak si může zůstat na prelims,“ vysvětlil na poturnajové tiskové konferenci. Uvidíme, zda mu promotéři přání splní a zápas domluví.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články