Adesanya předvídá, jak bude vypadat odveta Pereiry s Procházkou

Adesanya předvídá, jak bude vypadat odveta Pereiry s Procházkou Jiří Procházka vs. Alex Pereira | zdroj: Profimedia

Asi nikdo nezná bojové kvality Alexe Pereiry lépe než Israel Adesanya, který s ním napříč dvěma disciplínami svedl už čtyři zápasy. Teď nabídl svůj pohled na to, jak dopadne Brazilcova odveta s Jiřím Procházkou.  

„Přikloním se k Jiřímu, protože jsme vyvolení,“ rozpovídal se bývalý šampion střední váhy ve videu na svém youtubovém kanále. „Ale taky si myslím, že se mohl poučit ze své chyby, protože tomu hodně lidí nerozumí. A taky to dělá celou věc zajímavější – pokud Jiří Alexe porazí, bude z toho trilogie. A já nebudu jediný, kdo to toho chlapa knockoutoval. Tipuju Procházku a vidím to na ukončení ve třetím nebo čtvrtém kole.“

Zároveň má ale Adesanya za to, že uvidíme úplně jiný zápas než loni v listopadu. „Přístup od obou bojovníků bude odlišný, protože oba ví, co by se mohlo státá – Alex ví, že ho Jiří může vzít na zem a tam kontrolovat, a ten zase ví, že může dostat knockout. Ale Pereira taky ví, že ho Jiří může trefit a otřást jím… Bude to více vypočítavé, pomalejší, protože to oba vzali na poslední chvíli. Jsou oba docela fit, ale mít fyzičku na pět kol, to je něco jiného,“ zapřemýšlel se nahlas.

„Někdo padne, takový bude jejich mindset – buďto mě ukončí on, nebo já jeho. Takové nastavení mysli musíte mít, když berete pětikolový zápas na poslední chvíli. Protože držet se na pět kol, když nejste ve formě, je nepříjemné. Strašně nepříjemné. Takže tam musíte jít s tím, že buďto padne on nebo já.“

Zda se Adesanyova predikce naplní, se dozvíme již v neděli ráno. Hlavní část turnaje UFC 303 začíná ve 4:00 našeho času, Procházka s Pereirou tedy přijdou na řadu pravděpodobně někdy okolo 6. hodiny ranní.

Zdroje:  Israel Adesanya - Youtube

Nejnovější články