Alex je monstrum! Reakce bojovníků na Pereirovo vítězství

Alex je monstrum! Reakce bojovníků na Pereirovo vítězství Jiří Procházka vs. Alex Pereira 2 | zdroj: Profimedia

Bohužel to ani napodruhé nevyšlo, Alex Pereira slaví druhé vítězství nad Jiřím Procházkou, tentokrát skutečně velkolepé. Jak na něj reagovali známí bojovníci?

Od odvety Jiřího Procházky s Alexem Pereirou neměli velká očekávání jen čeští fanoušci, tihle dva válečníci museli uhranout každého už jen svým předzápasovým staredownem, když si dlouhé minuty přes oktagon hleděli do očí. "Ok, tenhle pohled stál za cenu vstupného," zavtipkoval Belal Muhammad, narážel tím na to, že lístky na UFC 303 nepatřily k nejlevnějším. "Kdo uhnul pohledem první?" ptal se svých sledujících Michael Bisping, aby si pak sám odpověděl – "Stále pokračují."

 

Zápas samotný pak bohužel moc dlouho netrval, Pereira Procházku hned na začátku druhého kola poslal k zemi highkickem a následné dobíjení už byla jen formalita pro rozhodčího.

"Ó můj bože, Pereira je superčlověk, je konec!!!" podělil se o své dojmy Stephen "Wonderboy" Thompson.

"Šílená síla," napsal šampion střední váhy Dricus du Plessis.

"Alex je monstrum," je přesvědčen Belal Muhammad.

"Respekt oběma válečníkům, tohle byl způsob, zavřít turnaj!" Henry Cejudo.

Chválu na šampiona pěl i Dana White. "Vypadal neuvěřitelně, zápas začal stejně jako minule – rozkopával Jiřímu nohu calf kicky. A pak – zachránil ho konec kola, ne nezachránil. Bylo to neuvěřitelné, ten chlap je naprosté monstrum. A Jiří... Mluvíme tady o dvou chlapech, kteří vzali výzvu, jsem si jistý, že měli nějaká zranění, ale bylo jim to jedno."

Ačkoliv by se zdálo, že takovéhle KO musí soupeřům nahánět strach, není tomu tak, o souboj s Pereirou je pořád velký zájem.

"Uspím dalšího chlapa a pak si to dáme znovu. Skvělá výhra, ale ještě jsme neskončili," vzkázal Jamahal Hill, který na UFC 300 od Poatana sice rovněž schytal knockout, ale tuhle porážku odmítá přijmout.

A o odvetu by se šampionem se hlásí také Jan Blachowicz. "Velké vítězství na KO, ale já mám protikouzlo na tvou magii," napsal na sociálních sítích, výsledek zápasu ho prý nepřekvapil. "Věřím, že já bych měl jít s Pereirou příště, protože se mnou prohrál," prohlásil pak ve videu pro oficiální kanál UFC. Sám šampion se ale už před zápasem nechal slyšet, že další na řadě bude nejspíš Magomed Ankalaev a ve vzduchu visí také přechod do nejtěžší váhové kategorie.

Zdroje:  UFC , Twitter

Nejnovější články