Ankalaev se bojí, že opět ostrouhá a o titul bojovat nebude, ostré vzkazy poslal Pereirovi i Procházkovi

Ankalaev se bojí, že opět ostrouhá a o titul bojovat nebude, ostré vzkazy poslal Pereirovi i Procházkovi Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker 1 | zdroj: Profimedia

Dagestánský bojovník tuší, že by se mu titul mohl opět vzdálit, a tak slovně pálí na všechny strany.

Není žádným překvapením, že Magomed Ankalaev není z posledního vývoje v divizi do 93 kg vůbec nadšený. Ačkoliv táhne sérii 11 zápasů bez porážky, šanci zabojovat o titul ne a ne dostat. A zatímco mu matchmakeři na říjen domluvili souboj Aleksandara Rakiče, o pás dva týdny předtím zabojuje Khalil Rountree, který má sice aktuálně pět výher v řadě, ale v žebříčku mu patří až osmá příčka a navíc se vrací po nucené pauze za doping.

„Dostávám hodně zpráv ohledně titulového zápasu v polotěžké váze. Moje prací je drtit obličeje lidem, které přede mě postaví. V Abú Dhabí zničím Rakiče a už mě nebudou moci zpochybnit. Nepotřebuju, aby mě někdo litoval,“ byla jeho reakce na sociálních sítích. Trochu překvapivá, ale možná jej vedení uchlácholilo tím, že v případě vítězství bude další na řadě.

To by koneckonců vysvětlovalo i to, jak začal rýt do Procházky. „Je tady jeden chlap, který by už nikdy neměl znovu mluvit o titulové šanci a tím je Jiří 'falešný ninja' Projaska (Ne nejedná se o překlep na naší straně, pozn. red.). Má to v UFC 4-2 a po posledních dvou zápasech s Alexem ještě pořád spí,“ napsal nejprve, aby záhy sdílel krátký klip, na němž Jiří odpovídá na dotaz fanoušků a líčí, že jeho cílem je třetí souboj s Alexem, jelikož věří, že jej dokáže porazit. „On je úplně mimo. Věř si čemu chceš, ale není to realita, byls knockoutován a dvakrát zostuzen tím stejným chlapem. Myslím, že Rountree tě taky porazí.“

To ale Magomed ještě netušil, že Pereira vyjádří záměr shodit zpátky do střední váhy, kde by rád změřil síly s Dricusem du Plessim. To by totiž mohlo znamenat, že by UFC dalo v polotíze do hry prozatímní titul a Dagestánec by tak opět trochu ostrouhal. A proto není divu, že se snaží na situaci upozornit a trochu Brazilce vyhecovat.

„Pereira je největší kuře (srab) v UFC. Vyzývá chlapi ze střední váhy, když je o 20 kilo těžší. Já jsem jediný, jehož jméno nezmiňuje. Slibuju, že v říjnu splním svůj úkol, a pak tě knockoutuju během dvou kol,“ vzkázal Poatanovi.

Celou situaci nejspíš bude moci v Ankalaevův prospěch zachránit Sean Strickland. Právě on by totiž měl být dalším vyzyvatelem ve střední váze, a pokud du Plessiho porazí, nebude mít Pereira důvod se tam vracet. Američana už totiž porazil a navíc se spolu následně celkem spřátelili, takže s ním určitě nebude chtít znovu bojovat.

Zdroje:  Magomed Ankalaev – Twitter

Nejnovější články