Atmosféra před UFC v Anglii houstne, na hotelu došlo k hromadné strkanici dvou týmů

Atmosféra před UFC v Anglii houstne, na hotelu došlo k hromadné strkanici dvou týmů Muhammed Mokaev a Manel Kape | zdroj: FOTO: UFC

Když bydlí soupeři před zápasem ve stejném hotelu, nedělá to dobrotu. Málem jsme tak přišli o jeden hodně zajímavý zápas.

Je celkem pochopitelné, že je mezi bojovníky před zápasy velké napětí. Někteří bohužel občas neudrží nervy na uzdě, proto je úkolem pořadatelů, aby k ničemu nedošlo. V Manchesteru se to ale zatím úplně nedaří.

Když se ve výtahu náhodou potkali Leon Edwards a Belal Muhammad, atmosféra okamžitě zhoustla. Všudypřítomná kamera samozřejmě byla u toho. V tomhle případě ale naštěstí zůstalo jen u slov, většina navíc zazněla až ve chvíli, kdy šampionův tým výtah opustil (VIDEO).

To druhý incident vygradoval o něco více. Manel Kape a Mohammed Mokaev měli mít potyčku už před časem v tělocvičně UFC. Tehdy měl údajně navrch agresivní Angolan (vzpomeňme, jak kdysi na tiskovce startoval na mnohem většího Adesanyu). O to méně uvěřitelněji ale zní jeho verze, jak se to semlelo tentokrát, s níž přišel na sociální síti X: 

„Co jsi to za Muslima? Pozdravil jsi mě a zeptal ses, jestli se se mnou můžeš vyfotit, a pak mě zkoušíš zákeřně praštit?! Vidím, že nejsi dítě Dagestánu, protože tam vytváří chlapy. Ty jsi jen obyčejný bastard, kterého vyrůstal v chudobě v Manchesteru bez cti a zásad.

Když jsem tě praštil ve Vegas, přišel jsem sám a řekl ti, ať jsi připraven. Nemlátím lidi, když se nebrání, nečekají to, nebo zezadu. Myslel jsem si, že je vše vyřešeno, ale teď bude masakr pokračovat. Satane!“

Mokaev byl stručnější. „Takhle to v životě dopadá. Nenaučili tě bojovat,“ napsal a přidal záběr z z incidentu, na němž Kape působí dost vyděšeně.

Naštěstí se ale rvačku podařilo hned v zárodku zastavit a nikdo nepřišel k úhoně, takže si to oba pánové budou moci vyříkat v oktagonu.

Celá startovka turnaje UFC 304 vypadá následovně:

Hlavní karta (start 4:00)

Leon Edwards vs. Belal Muhammad

Tom Aspinall vs. Curtis Blaydes

King Green vs. Paddy Pimblett

Christopher Leroy Duncan vs. Gregory Rodrigues

Arnold Allen vs. Giga Chikadze

Prelims (start 2:00)

Nathaniel Wood vs. Daniel Pineda

Molly McCann vs. Bruna Brasil

Jake Hadley vs. Caolan Loughran

Modestas Bukauskas vs. Marcin Prachnio

Early Prelims (start 0:00)

Oban Elliott vs. Preston Parsons

Muhammad Mokaev vs. Manel Kape

Sam Patterson vs. Kiefer Crosbie

Mick Parkin vs. Lukasz Brzeski

Shauna Bannon vs. Alice Ardelean

Zdroje:  UFC

Nejnovější články