Chandler rezignoval na zápas s McGregorem, ten okamžitě vyzval jiného soupeře

Chandler rezignoval na zápas s McGregorem, ten okamžitě vyzval jiného soupeře Conor McGregor a Michael Chandler | zdroj: FOTO: UFC

Už déle než rok čeká Michael Chandler na to, až bude moci bojovat s Conorem McGregorem. Že ale na zápas někdy dojde, už přestává věřit i on sám. Ir s tím problém nemá a ukázal na jiného soupeře.

Na návrat Conora McGregora do oktagonu čekáme už pěkně dlouho a není divu, že trpělivost dochází nejenom fanouškům ale i Michaelu Chandlerovi, který má být jeho soupeřem. Ten včera využil příležitosti, a když viděl, že je Conor McGregor zrovna na sociální síti X, kde se v tu chvíli pohoršoval nad Donaldem Trumpem.

„Přestaň…,“ reagoval Chandler. „Kdybys měl z poloviny takové koule, jako měl Donald Trump, ukázal by ses 29. června. Místo toho toho se normálně promenáduješ a popíjíš pivko ve stylu Steva Austina (známý wrestler, kterého McGregor svou vizáží na posledních fotkách přípomíná, pozn. red.) na motocyklové show v Jižní Dakotě, která je michochodem stoprocentím MAGA státem.“

„Brácho, on ani neví, kdo sakra jsi. Nejspíš si myslí, že jsi nějaký zkrachovalý žebrající toaleťák,“ opáčil Conor.

„Zná, ale to je fuk," pokračoval Chandler. „Tady je má nabídka – v prosinci ti nakopu zadek, vsadím na to celou svou kariéru. Zakončím rok tím, že udělám salto vzad nad tvým bezvládným tělem na podlaze.“

„Budu připraven na to, s čím tam přijdeš a jo, budeš dělat salta vzad, ale bude to z rychlosti a přesnosti mé zadní ruky, co tě donutí skákat. Obrátím tě jak palačinku,“ pálil zpátky McGregor.

Chandler ale nakonec uznal, že na jejich zápas asi nedojde, což by Conorovi očividně nijak zvlášť nevadilo. „Ok, bráško. Výměna se hodí. Maxi, co děláš v prosinci? Opravdový největší tvrďák, však víš,“ vyzval Hollowaye, který v posledním zápase získal pás BMF pro největšího tvrďáka, na nějž má McGregor pochopitelně zálusk. 

Max na výzvu nijak nereagoval, má před sebou koneckonců důležitý zápas. V říjnu vyzve v hlavním zápase UFC 308 neporaženého Iliu Topuriu na souboj o pás šampiona pérové váhy. Pokud by ale z boje vyšel nezraněný, nejspíš by neodmítl možnost oplatit drzému Irovi porážku z roku 2013. Hlavní slovo ale bude mít samozřejmě vedení, které zatím trvá na tom, aby McGregor bojoval s Chandlerem, jak bylo domluveno.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články