Datum a místo konání zápasu Jon Jones vs. Stipe Miocic potvrzeno!

Datum a místo konání zápasu Jon Jones vs. Stipe Miocic potvrzeno! Jon Jones | zdroj: Profimedia

Čekání je u konce. UFC konečně oznámilo, kdy se šampion těžké váhy Jon Jones utká se Stipem Miocicem.

Na tenhle zápas mělo dojít už loni v listopadu, jenže Jones se během tréninku zranil a neskrýval, že rekonvalescence bude na dlouho. UFC tak okamžitě dalo do hry titul prozatímního šampiona, který si uzurpoval Tom Aspinall a už ho dokonce stihl obhájit.

Jones nicméně trval na tom, že se v následujícím zápase utká s Miocicem, jak bylo původně plánováno. A tak se taky stane, 16. listopadu na turnaji UFC 309 v New Yorku.

Tom Aspinall už dal najevo, že je připraven v případě potřeby zaskočit. Domluvit ho jako oficiálního náhradníka ale možná nebude úplně snadné, neboť se Jones i Miocic opakovaně vyjadřovali v tom smyslu, že nemají zájem bojovat jedině spolu. Není také žádným tajemstvím, že Stipe pak s největší pravděpodobností ukončí kariéru. Tím samým straší i Jon, je ale možné, že se v jeho případě jedná o strategii, jak od svých chlebodárců za fight s Aspinallem vydolovat větší výplatu. Protože fanoušci tuhle bitvu šampionů chtějí vidět.

Že na ni dojde, věří i šéf UFC Dana White. „Vím jistě, že jestli Jones Miocice porazí, tak se vším tím povykem, není možné, že s Aspinallem bojovat nebude,“ prohlásil před časem.

Teď ale nezbývá, než se těšit na listopadový turnaj v Madison Square Garden, který zatím nevypadá vůbec zle. Posuďte sami:

Jon Jones vs. Stipe Miocic

Charles Oliveira vs. Michael Chandler

Bo Nickal vs. Paul Craig

Chris Weidman vs. Eryk Anders

Viviane Araujo vs. Karine Silva

Nikita Krylov vs. Azamat Murzakanov

Veronica Hardy vs. Eduarda Moura

Jonathan Martinez vs. Marcus McGhee

Ramiz Brahimaj vs. Mickey Gall

Zdroje:  UFC

Nejnovější články