Gastelum považuje epickou bitvu s Adesanyou za jeden z nejlepších momentů své kariéry

Gastelum považuje epickou bitvu s Adesanyou za jeden z nejlepších momentů své kariéry zdroj: Profimedia

Špičková střední váha UFC v rozhovoru zavzpomínala na svůj poslední zápas.

Kelvin Gastelum stále nemá ve střední váze domluvený další zápas. Sám sdělil, že by rád bojoval s Jackem Hermanssonem (náš článek), ale zatím nebylo vůbec nic oznámeno. Proto je ve statistikách pořád jako poslední soupeř Israel Adesanya, se kterým předvedl neskutečnou pětikolovou bitvu o dočasný titul a kterému nakonec i přes srdnatý výkon podlehl na body.

Gastelum tento zápas rád připomíná a i přes prohru je na něj velice pyšný a považuje ho za jeden z nejlepších okamžiků od doby, co vstoupil do oktagonu. To také sdělil v rozhovoru na YouTube s Johnem Grahamem.

"S Michaelem Bispingem to byl pro mě skvělý večer," řekl Gastelum o už starší výhře nad bývalým šampionem. "Ale víte co? Jako bojovník sníte o tom, že projdete bitvami a zařivé okamžiky, jaké zažil Rocky. A můj poslední fight byl přesně takový. Přestože jsem nevyhrál, tak to byl boj nahoru a dolů a já jsem opravdu pyšný na to, co jsem tam předvedl. Ačkoliv výsledek nedopadl tak, jak jsem chtěl, tak si myslím, že to byl jeden z mých nejoblíbenějších soubojů."

Rozhodně jsme zvědaví, s kým se nakonec v oktagonu Kelvin příště objeví, protože jeho buldočí nebojácný styl a jeho "poker face" se kterým dokáže přijímat neskutečné množství ran musí bavit snad opravdu každého. Adesanyu čeká 5. října souboj o titulový pás proti Robertu Whittakerovi a bude také hájit svojí neporazitelnost. 

Zdroje:  YouTube Sdotbell MMA , tisková zpráva

Nejnovější články