Hill touží po vendetě, odvetu s Pereirou chce, i kdyby Poatan přišel o titul

Hill touží po vendetě, odvetu s Pereirou chce, i kdyby Poatan přišel o titul Alex Pereira vs. Jamahal Hill | zdroj: Profimedia

Jsou prohry, které bojovníci nedokáží překousnout. Jamahal Hill sice od Pereiry schytal KO, stále ale věří, že je lepší bojovník a rád by to v brzké budoucnosti dokázal.

Do zápasu s obávaným Brazilcem nastupoval Američan Jamahal Hill s velkým sebevědomím, nakonec ale padl už na konci prvního kola a tuhle porážku se mu nedaří strávit. A tak není divu, že mnozí mají za to, že neumí prohrávat.

Jemu ale vadí výhradně finální sekvence, která bude asi už navždy součástí nejrůznějších sestřihů památných momentů. Hill nicméně namítá, že Pereira upozorňoval na to, že dostal zásah do suspenzoru, přičemž ale později vysvětloval, že to vlastně skoro necítil. „Proč teda signalizoval rozhodčímu, aby ho pak zastavil? Já jsem přestal bojovat a jemu se díky tomu povedlo zkrátit vzdálenost. Neviděl jsem signál rozhodčího. Viděli jste snad, že bych kroužil ve stejném úhlu jako celou dobu předtím?“

„Říkám to jen proto, abych ukázal svůj pohled. Pořád poslouchám, jak neumím prohrávat. Nejhorší, co jsem si v tomhle sportu musel sežrat, bylo, když jsem ztratil svou neporaženost s Paulem Craigem. Když jsem tam seděl chycený v submisi a nemohl jsem použít svojí ruku. Říkal jsem si – A sakra, prohraju! Pamatuju si živě ten pocit a že to pro mě bylo hodně těžké. Ale tu noc jsem šel ven a s tím chlapem zapařil. Nemám problém přijmout porážku,“ vysvětlil ve svém nejnovějším videu. 

Původně měl Hill rovněž startovat na UFC 303, jenže kvůli zraněnému kolenu musel odstoupit. Sledovat turnaj ale bude, neboť tam hlavní zápas obstará právě jeho nenáviděný rival Pereira. Tomu poslal výhrůžný vzkaz:

„Alexi, hodně štěstí v odvetě s Procházkou, protože když prohraješ, tak je mi úplně jedno, jestli mi nabídnou zápas o titul, bude to já proti tobě. Když vyhraješ, tak zničím někoho dalšího a uvidíme se brzo.“ 

Odveta by sice za sebou měla zajímavý příběh, ale v případě, že Pereira v neděli ráno titul obhájí, bude jeho dalším soupeřem s velkou pravděpodobností Magomed Ankalaev. Pokud naopak zvítězí Procházka, dojde možná na trilogii. Hillovi ale patří v divizním žebříčku třetí příčka, takže pokud se po zranění dokáže vrátit vítězně, možná svou šanci na vendetu dostane.

Zdroje:  Jamahal Hill – Youtube

Nejnovější články