Holloway se mnou odmítl bojovat, tvrdí Chandler. Maxovi se ale vůbec nediví

Holloway se mnou odmítl bojovat, tvrdí Chandler. Maxovi se ale vůbec nediví Michael Chandler vstupuje do oktagonu | zdroj: Profimedia

Je to jen pár dní, co UFC oznámilo, že Michael Chandler vzdal čekání na McGregora a v listopadu si dá odvetu s Oliveirou. Ve hře byl ale možná ještě zajímavější soupeř.

Skoro dva roky čekal Michael Chandler na „money fight“ s Conorem McGregorem. Nakonec to ale vzdal a v listopadu se v New Yorku pokusí srovnat skóre s Charlesem Oliveirou. UFC se však Američana snažilo do hry vrátit ještě dřív. Chandler prozradil, že se jednalo o jeho souboji s Maxem Hollowayem, kde by byl ve hře pás BMF pro „největšího tvrďáka“.

Zápas byl údajně zvažován pro UFC 306, které se o víkendu odehrálo v Las Vegas. „Myslím, že to pro mě bylo realistické, protože už jsem byl v přípravě, ve formě a připraven jít na to. Mluvím o tom ne proto, že… Však víte, chlapi tyhle věci zmiňují, aby vypadali jako tvrďáci. Já ne. Kdybych byl Maxem, tak bych ten zápas taky nevzal. Byl na dovolené, nebo tak něco. Užíval si svůj zasloužený odpočinek a nebyl připraven naskočit do přípravy a bojovat s někým, jako jsem já,“ vysvětlil, že Havajcovo rozhodnutí plně chápe.

Holloway se nakonec do akce vrátí na konci října, v Abú Dhabí se s Iliou Topuriou pobije o titul pérové váhy. „Vidím to tak, že Max Topuriu porazí. Doufám, že si udrží distanc, bude dávat delší kombinace a víc zasahovat. Takhle to vidím, že to bude,“ předvídá Chandler.

„Ale člověče, Topuria je opravdový problém. Kdyby Max prohrál, tak bychom já a on mohli bojovat o pás pro největšího tvrďáka. Kdo by nechtěl vidět tohle čisté násilí?“ ptá se řečnicky. Zároveň ale věří, že ho případná výhra nad Oliveirou katapultuje k zápasu o opravdový titul. Vyloučen ale není ani souboj s McGregorem, White koneckonců avizoval, že se Ir nejspíš vrátí začátkem příštího roku.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články