Jake Paul ukázal, jak se inkognito dostal na turnaj UFC 306, kam měl prý zákaz vstupu

Jake Paul ukázal, jak se inkognito dostal na turnaj UFC 306, kam měl prý zákaz vstupu Jake Paul neustále překvapuje, boxovat umí lépe, než by si spousta lidí přála | zdroj: Profimedia

Momumentální turnaji UFC 306 si v Las Vegas nenechal ujít ani Jake Paul, do arény se dostal i přes to, že byl údajně na seznamu nežádoucích osob.

Není žádným tajemstvím, že se Jake Paul a šéf UFC nemají zrovna dvakrát v lásce. Boxující youtuber Whitea neustále kritizuje za nízké platy bojovníků, přesto ale turnaje nejslavnější MMA organizace v minulosti navštěvoval a strhával na sebe až zbytečně velkou pozornost. Proto prý bylo jeho jméno přidáno na seznam nežádoucích osob.

Jenže Paul měl tentokrát extra motivaci se na turnaj UFC 306 dostat. V hlavním zápase totiž bojoval jeho byznysový parťák Sean O’Malley (společně rozjíždí značku deodorantu). A tak se známý youtuber rozhodl do arény Sphere proniknout v převleku. Na Instagramu z toho zveřejnil krátký sestřih. Že by mu během jeho nedávného pobytu v ČR poradil Kazma?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Paul samozřejmě ví, jak v online světě upoutat pozornost. Jeho účast na UFC 306 je tak především skvělým marketingem pro jeho značku deodorantu, kterou ve videu neopomene několikrát zmínit. 

To hlavní ale je, že ani jeho podpora O’Malleymu nakonec vítězství nepřinesla, ten totiž na wrestling Meraba Dvalishviliho neměl odpověď a po pěti kolech jasně prohrál na body. 

Zdroje:  Instagram Jake Paul

Nejnovější články