Je mi z vás zle! McGregor pálí do šampiona a jeho týmu kvůli infekci stafylokokem

Je mi z vás zle! McGregor pálí do šampiona a jeho týmu kvůli infekci stafylokokem Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Conor McGregor bedlivě sleduje dění v UFC a okamžitě využije sebemenší záminky, aby si rýpnul do rivalů.

Rivalita mezi Khabibem Nurmagomedovem a Conorem McGregorem je bezpochyby jednou z největších v historii bojových sportů. Tento konflikt dalece přerostl rámec běžných sportovních soupeření a stal se pro obě strany hodně osobním. A tak Ir nevynechá snad jedinou příležitost, kdy si může do Dagestánce a jeho týmu rýpnout.

Jedna taková se naskytla včera, když se v online prostoru objevily aktuální fotografie Makhacheva v zápasových šortkách a fanoušky upoutal vřed na jeho noze. Ten je totiž u MMA bojovníků většinou známkou přítomnosti stafylokoka.

"Zase stafylokok. Tahle rodinka s ním ale žije. Ten tým je zamořený, o tom není pochyb," napsal McGregor na sociálních sítích. "Jste prasata, je mi z vás zle. Umývejte se sakra! Perte si oblečení, umývejte žíněnky a dělejte to každý den, vy ošuntělí ***!"

Infekce stafylokokem jsou v MMA celkem běžné a většinou stačí nasadit antibiotika. I tak to ale dokáže zkomplikovat přípravu, protože není možné při léčení trénovat naplno. Takže záleží, jak moc to případně Islamovi narušilo přípravný kemp, problém to může být i při dělání váhy. Zda to sehraje roli v zápase, to se dozvíme až neděli ráno.

Conor každopádně vypadá v ráži a rovnou se pustil i do Dustina Poiriera, kterému se vysmál za speciální zápasové šortky, jejichž design přirovnal k obalu od tampónů. Fanoušci mu ale v komentářích rychle připomněli, jak jeho předešlé dva zápasy s Američanem dopadly.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články