Jsi lhář, pálí Ankalaev do Pereiry a slibuje mu pomstu

Jsi lhář, pálí Ankalaev do Pereiry a slibuje mu pomstu Magomed Ankalaev | zdroj: Profimedia

Kdo se tady koho bojí? Magomed Ankalaev tvrdí, že nabídku na zápas s Alexem Pereirou nikdy nedostal.

Na vrcholu polotěžké váhy UFC je teď zajímavá situace. Dávalo by sice smysl, aby Alex Pereira obhajoval titul proti Magomedu Ankalaevovi, matchmakeři ale pro oba na říjen domluvili jiné soupeře. Dagestánec se pobije s Rakičem a šampion bude pás bránit před Khalilem Rountreem. 

Pereira se nechal slyšet, že ho rovněž překvapilo, že jeho dalším soupeřem bude Rountree, jemuž patří v divizním žebříčku až osmá příčka. Zároveň má ale za to, že půjde o divácky atraktivní bitvu dvou postojářů. Ze stolu smetl i obvinění, že se Ankalaevovi vyhýbá:

„Vždycky jsem s ním chtěl bojovat a dal jsem to jasně najevo, ale on nechtěl zápasit se mnou. Nevím proč, jestli to bylo místem konání, nebo jestli nechtěl bojovat. On ale není šampion, takže si nemůže diktovat. Šance se naskytla a on ji nechtěl využít. Má své důvody, které já neznám. Ale chtěl jsem vám říct, že se nikoho nebojím. Všichni znají mou historii v MMA i kickboxu a je jasné, že s Ankalaevem chci bojovat. On to zkomplikoval, ale brzy se naše cesty zkříží.“

Dagestánec se proti šampionově tvrzení pochopitelně ohradil. „Jsi lhář, Pereiro. Řekl jsi, že jsem odmítl zápas proti tobě. Dana White ani Mick Maynard (matchmaker) mi ale nikdy fight s tebou nenabídli. Donutím tě to vzít zpátky, až si vyřídím svou práci.“

Ať už to bylo jakkoliv, je velice pravděpodobné, že se spolu oba pánové v budoucnu utkají. Jak brzo se tak stane, bude záležet na výsledcích jejich nadcházejících zápasů, které jsou naplánovány na říjen. Ankalaev si už dokonce začal domlouvat náhradníka a vzkázal Jamahalu Hillovi, ať je připraven, kdyby Rakič musel odstoupit.

Zdroje:  Magomed Ankalaev – Twitter

Nejnovější články