Kodaňský turnaj nabídl hned několik ukončení před časovým limitem

Kodaňský turnaj nabídl hned několik ukončení před časovým limitem zdroj: Profimedia

Na včerejším turnaji UFC se bojovníci ani trochu nešetřili a hned několik zápasů dokázali ukončit velice rychle.

John Phillips vs. Alen Amedovski

Závěrečný souboj prelims karty se odehrál ve střední váze. Duel začal neskutečnou přestřelkou bez obrany a oba dva porci si vyměnili několik přesně mířených kombinací. Úspěšnější byl hodně rychle Phillips, který především levou zadní sázel slušné  háky. Jedním z nich poslal Amedovskiho na zem, kde už mu stihl dát pouze jeden úder a rozhodčí zápas po 17 vteřinách ukončil v jeho prospěch. Amedovski asi do teď neví, odkud to vše vůbec přilétlo.

Ovince Saint Preux vs. Michal Oleksiejczuk

Polotěžká váha na hlavní kartě ukázala především stále perfektní Saint Preuxovi zemařské schopnosti. V prvním kole sice od Oleksiejczuka chytil pár ran na tělo a na hlavu a chvíli to vypadalo, že nevydrží ani pět minut. Ovince se ale začal postupně zvedat a ve druhé rundě už převzal kontrolu. Když dostal po dvou a půl minutách svého soupeře na zem, předvedl svůj proslavený Von Flue choke a soupeře donutil odklepat.

Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree

Další polotěžká váha a další zápas, který skončil hodně daleko před časovým limitem. Cutelaba sice dostal ze začátku pár ran za uši, protože při svých útocích úplně odepsal obranu. To ale napravil svoji silou a urputným bojem, kterým Rountreeho dotlačil až k pletivu a několikrát ho dostal na zem.

Rountree se nedokázal zvednout ze země a byl znatelně z rozhozený z loktů. které létaly na jeho hlavu. Po dvou a půl minutách tak rozhodčí Marc Goddard usoudil, že už Rountree dostal nasypáno dost a zápas ukončil v jeho neprospěch.

Mark Madsen vs. Danilo Belluardo

Co-main fight nám nabídl lehkou váhu a další velice rychlý souboj. Domácí bojovník Madsen se s tím moc nepáral a do svého souputníka doslova vlétl, takže ho několika údery zahnal až na kraj oktagonu, kde se mu okamžitě pověsil okolo pasu a pokračoval v tlaku.

Po čtyřiceti sekundách dostal Belluarda na zem a hned mu začal přidávat další rány na hlavu. Ital se sice snažil ze všech sil zakrýt obličej, ale lokty a pěsti létaly opravdu ze všech stran. Po minutě a čtvrt tak rozhodčí usoudil, že už není Belluardo schopný pokračovat a zápas ukončil.

O hlavním duelu mezi Jackem Hermanssonem a Jaredem Cannonierem si můžete přečíst v našem samostatném článku.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články