Max Holloway vyhlíží návrat na trůn UFC. Uvidíme, kdo se bude smát naposled, vzkazuje pochybovačům

Max Holloway vyhlíží návrat na trůn UFC. Uvidíme, kdo se bude smát naposled, vzkazuje pochybovačům zdroj: Profimedia

Posledním výkonem si nový majitel titulu pro největšího tvrďáka Max Holloway stanovil laťku hodně vysoko, plánuje ji ale brzy překonat.

Max Holloway je jedním z těch bojovníků, u nichž už teď můžeme s jistotou říct, že budou jednoho dne uvedeni do Síně slávy UFC a bude se na ně vzpomínat ještě dlouho poté, co položí rukavice do středu oktagonu a ukončí kariéru.

Naposledy jsme fenomenálního Havajce viděli na turnaji UFC 300, kde se blýskl parádním knockoutem, když v závěru zápasu vyzval Justina Gaethjeho na bitku a vteřinu před koncem ho totálně vypnul. Vítězství mu přineslo pás šampiona BMF pro „největšího tvrďáka“.

Po tvrdé bitvě si naordinoval dlouhou dovolenou, aby zrelaxoval dobité tělo ale i mysl. S rodinou se podíval mimo jiné do Japonska. „Ne každý může být jako Alex Pereira a bojovat každé dva měsíce,“ uvedl k tomu se smíchem. Teď už je ale zpátky v tréninku a vyhlíží návrat, který ho čeká už za necelé dva měsíce. Virální KO z posledního zápasu sice půjde asi jen těžko překonat, Holloway nicméně věří, že to dokáže.

„Všichni si mysleli, že to bylo speciální. Těšte se, až uvidíte výstup na UFC 308,“ láká fanoušky. „Myslím si, že je to nejočekávanější zápas roku. Nemůžu se dočkat. V posledních několika letech jsem se snažil vrátit zpátky na můj trůn. Spousta lidí se tomu smála, ale uvidíme, komu bude patřit poslední smích 26. října.“

Je ale bez debat, že sebrat pás Topuriovi nebude snadný úkol. „El Matador“ zatím nepoznal hořkost porážky a naposledy dokonce vyřídil Volkanovskiho, který Hollowaye třikrát porazil (i když především v prvním případě by se o tom dalo polemizovat). „Za 7 minut jsem dokázal to, co on nedokázal za 75. Má 7 profesionálních proher. Já nemám žádnou. Já jsem šampion, on je soupeř. Všechno je na mé straně, mám všechno, abych tento zápas vyhrál,” nechal se slyšet Ilia a vyhlásil, že zvítězí už v prvním kole.

Startovka turnaje UFC 308 aktuálně vypadá takto: 

Ilia Topuria vs. Max Holloway

Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev

Ciryl Gane vs. Alexander Volkov

Magomed Anakalev vs. Aleksandar Rakic

Lerone Murphy vs. Dan Ige

Geoff Neal vs, Rafael dos Anjos

Marcos Rogerio de Lima vs. Kennedy Nzechukwu

Abusupiyan Magomedov vs. Brunno Ferreira

Rinat Fakhretdinov vs. Nursulton Ruziboev

Ibo Aslan vs. Raffael Cerqueira

Zdroje:  Max Holloway – Youtube

Nejnovější články