McGregor letos bojovat nebude, prohlásil šéf UFC. Ir vzápětí zveřejnil záběry z tréninku, chválí ho i jeho trenér

McGregor letos bojovat nebude, prohlásil šéf UFC. Ir vzápětí zveřejnil záběry z tréninku, chválí ho i jeho trenér Conor McGregor v Crumlin boxing clubu | zdroj: Profimedia

Datum jeho návratu do klece ještě není známé, irský bouřlivák Conor McGregor ale trénuje a rád se na sociálních sítích pochlubí aktuální formou.

Šéf UFC Dana White už nějakou dobu otevřeně mluví o tom, že Conora McGregora letos v oktagonu neuvidíme. "Bude bojovat příští rok, na začátku 2025. Byl strašně dlouho mimo. Co se týče hladu, je to teď hodně bohatý člověk. Uvidíme, až se vrátí," pronesl na tiskové konferenci po skončení pořadu Contender Series.

Na jeho slova Ir brzy zareagoval zveřejněním záběrů z tréninku. Avšak vzhledem k tomu, že není známo, kdo je jeho sparring parťákem, těžko soudit, jakou má úroveň. Zle ale rozhodně nevypadá, posuďte sami:

S formou svého nejslavnějšího svěřence je spokojen trenér John Kavanagh. "Momentálně spolu trénujeme na dálku, je ve Státech na turné s Forged irish stoutem (McGregorova značka piva). Navštíví tam několik pivovarů, ale pořád si posíláme tréninková videa a plány. Má tam nějaké tréninkové partnery a v záznamech, které dostávám zpátky, mi připadá hodně ostrý," pochvaluje si.

Otázkou ale je, jak moc dokáže McGregor během propagace v hospodách odolávat alkoholu. Soudě podle dalších videí to totiž umí roztočit.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články