Nález zakázané látky překazil Lutterbachovi premiéru v UFC, dagestánský postrach dostal nového soupeře

Nález zakázané látky překazil Lutterbachovi premiéru v UFC, dagestánský postrach dostal nového soupeře Shara Magomedov | zdroj: Profimedia

Obávaný Sharaputdin Magomedov dostal 3 dny před turnajem nového protivníka. Brazilec by pro něj měl být potravou.

Premiérový turnaj UFC v Saúdské Arábii, který se odehraje v Rijádu už tuto sobotu, hlásí další změnu na startovce. Náhradník se musel narychlo hledat za Joiltona Lutterbacha. Sám Brazilec, který se stal mimo jiné šampionem organizace RFA, na sociálních sítích informoval, že měl pozitivní nález na zakázané látky. O jakou substanci šlo, nijak nespecifikoval.

Pro neporaženého Sharaputdina Magomedova (12-0) matchmakeři nicméně bleskurychle sehnali náhradního soupeře, jímž bude Antonio Trocoli (12-3, 1 bez výsledku), který měl původně bojovat už tento týden v Las Vegas. V UFC půjde o jeho premiéru.

„Má teď sérii 3 vítězství v řadě a má o 23 centimetrů delší rozsah paží. Měl by to být zábavný zápas. Mám rád chlapi, kteří se nebojí vzít výzvy na poslední chvíli,“ láká na nový zápas šéf UFC.

Magomedov bude pochopitelně obrovským favoritem, Trocoli by ale mohl mít šanci, pokud se mu podaří boj přenést na zem. Ano, čtete správně, ačkoliv totiž Magomedov pochází z Dagestánu, těží především ze skvělého strikingu. Začínal koneckonců s boxem a později zářil v thajském boxu a kickboxu. V zásobě má rozmanitou paletu neortodoxních kopů a skvěle kontruje rukama. Navíc vypadá dost hrozivě, a tak není divu, že má od něj vedení UFC velká očekávání.

Co se týče Lutterbacha, doufejme, že jde jen o kontaminované suplementy a nic vážnějšího, protože už jen souboj s Magomedovem by byl hodně zajímavý. Brazilec by mu totiž teoreticky byl v postoji vyrovnaným soupeřem a navíc by měl pravděpodobně velkou výhodu v boji na zemi, takže by to mohla být hodně zajímavá podívaná.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články