Naši kluci jsou strašně hloupí, opřel se šéf UFC do bojovníků kvůli sdílení na sociálních sítích

Naši kluci jsou strašně hloupí, opřel se šéf UFC do bojovníků kvůli sdílení na sociálních sítích Dana White | zdroj: Profimedia

Šéf největší MMA organizace občas jen nevěřícně kroutí hlavou nad tím, co všechno jeho bojovníci sdílí na sociálních sítích a poskytují tím výhodu soupeřům.

Už za měsíc a pár dní čeká Meraba Dvalishviliho životní zápas, zabojuje totiž se Seanem O’Malleym o titul bantamové váhy UFC. Před několika hodinami nicméně na sociálních sítích publikoval video, na němž mu zašívají tržnou ránu pod obočím. Záznam samozřejmě rychle doputoval i k šampionovi, který reagoval, ať se Gruzínec ze souboje s ním radši nesnaží vycouvat, nebo bude zle.

„Uklidni se, všechno je v pohodě, je to jen malé zranění z tréninku. Já nikdy ze zápasu neodstoupil a nikdy neodstoupím. Jdu si pro tebe, silnější než kdy předtím,“ odpověděl mu Dvalishvili.

Příprava bojovníků se samozřejmě jen málokdy obejde bez jakéhokoliv zranění, před zápasy se ale o všemožných bolístkách raději mlčí, není přece dobré poskytovat soupeři jakoukoliv výhodu. 

Když tedy novináři požádali o reakci šéfa UFC, neměl pro Dvalishviliho moc pochopení. „Jasně, že o tom vím, celý svět ví o Merabově tržné ráně, vždyť to dal na internet. Naši kluci jsou tak strašně hloupí, to je neuvěřitelné. Často kritizuju box, ale jednu věc jim musím nechat – když se boxerům něco stane, zůstane to v jejich týmu, nepronikne to ven. Zato naši kluci, ti se nemůžou dočkat, až to dají na sociální sítě,“ kroutil White hlavou na tiskové konferenci.

„Je to malá rána, žádný velký problém, ale očividně to muselo jít na sítě,“ ujistil novináře, že zápas není v ohrožení. „Ale proč bys sakra chtěl, aby to O’Malley věděl? To je úplně nová úroveň blbosti. Někteří ti chlapi jsou tak hloupí, hlava mi to nebere.“

Je pravda, že zrovna O’Malley je pověstný svou vysokou přesností a zápasovým IQ, takže by se na citlivé místo mohl zaměřit a minimálně tím Dvalishvilimu boj znepříjemnit. Gruzínec sice možná nebude nejostřejší tužka v penále, ale je to tvrďák a rád to s fanoušky sdílí. Vzpomeňme, jak třeba před lety skočil do zamrzlého rybníka šipku, což samozřejmě nedopadlo úplně dobře. O pár se ale Merab vrátil i s helmou a s ledem v rybníce si to vyřídil.

Zdroje:  Instagram Merab Dvalishvili

Nejnovější články