Neprohrál jsem, pořád jsem neporažený, tvrdí Sean O'Malley

Neprohrál jsem, pořád jsem neporažený, tvrdí Sean O'Malley Merab Dvalishvili vs. Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Sean O'Malley má po zhlédnutí svého zápasu s Dvalishvilim jasný vzkaz. 

V bantamové váze UFC před pár dny na trůn usedl nový šampion. Merab Dvalishvili dokázal v pětikolovém zápase přebodovat Seana O’Malleyho. Jeden z rozhodčích to viděl 4:1 na kola pro Gruzínce, zbylí dva ale dali Američanovi třetí a páté kolo.  

To sám O’Malley nejprve uznal a dokonce se za svůj výkon omluvil, přidal také vtipné video v zápasnickém úboru, jak se učí základy wrestlingu. 

Po zhlédnutí záznamu ale výsledek přehodnotil. „První kolo jsem stoprocentně vyhrál. Na základě poškození bylo moje. Druhé kolo jsem určitě prohrál, ale inkasoval jsem hodně málo. Třetí kolo bylo podle mě vyrovnanější než to první. Ale bylo moje. Čtvrté kolo bylo jasně Merabovo. Páté jsem vyhrál. Jsem šampion. Bůh je dobrý. V červnu nebo červenci budu pás obhajovat proti Umaru Nurmagomedovovi, nemůžu se dočkat,“ rozepsal se na sociálních sítích. Nezapomněl také dodat, že tedy stále zůstává neporažen, přestože už má oficiálně ve statistikách 2 prohry.

O’Malley šel do zápasu zraněný

Už před turnajem se objevovaly zvěsti, že je O’Malley zraněný. To se potvrdilo, na 3. října má naplánovanou operaci kyčle. Za to, že šel do boje i s něčím takovým, si zaslouží respekt. Dojem to určitě udělalo i na vedení UFC, které by jinak muselo na poslední chvíli hledat nový hlavní tahák pro hodně promovaný turnaj v hale Sphere.

„Suga“ teď bude na dlouhou dobu mimo a kdo ví, jak bude situace v bantamové váze vypadat ve chvíli, kdy se bude moci vrátit. Dvalishvili sice táhne šňůru 11 vítězství bez porážky, zuby si na něj ale brousí Umar Nurmagomedov, který by na jeho jindy dominantní wrestling mohl mít odpověď.

Je ale jasné, že až se O’Malley vyléčí, pravděpodobně šanci znovu zabojovat o šampionský pás dostane, ať už ho v tu chvíli bude držet kdokoliv.

Zdroje:  Twitter – Sean O'Malley

Nejnovější články