Nespustím z tebe oči, dokud tě nevypnu! Hill se zlobí na Pereiru za pozápasovou oslavu a haterům posílá zajímavou výzvu

Nespustím z tebe oči, dokud tě nevypnu! Hill se zlobí na Pereiru za pozápasovou oslavu a haterům posílá zajímavou výzvu Alex Pereira vs. Jamahal Hill | zdroj: Profimedia

Zkousnout porážku není pro bojovníky nikdy snadné, Jamahal Hill ji ale přetavil v motivaci a hodlá svému přemožiteli oplatit KO. Ostrý vzkaz poslal také svým haterům.

Američan Jamahal Hill si do zápasu s brazilským zabijákem Alexem Pereirou věřil a dával to okázale najevo. "Není na mé úrovni," holedbal se, nakonec však schytal drtivé KO už v prvním kole. Poatan navíc před tím inkasoval úder do suspenzoru, ale rozhodčímu naznačil, aby zápas nepřerušil. O pár vteřin později pak poslal Hilla k zemi a jeho oslava se stala virálem. Hill se k ní vyjádřil až nyní prostřednictvím Instagramu.

"Nikdy jsem o tom vlastně nemluvil, ale vydal jsem se do Brazílie a naprosto vyškolil tvého kamaráda v jednom z nejjednostranějších výprasků v historii UFC, abych mu pak vyjádřil respekt a vzdal hold. Nikdy jsem neslavil nad soupeřem, kterého jsem porazil, a dokonce jsem vyčinil fanouškům za to, že znevažovali Johnnyho Walkera po tom, co jsem ho uspal," připomněl nejprve.

"Ale jen proto, že jsem byl nažhavený, že se vracím po zranění, které mi mohlo ukončit kariéru, si všichni myslíte, že to bylo vtipné nebo cool. Alexi, fakt sis připravil úder, který bys netrefil nebýt toho divného matoucího momentu, a pak jsi udělal takovou zákeřnost. Ale to je v pohodě, protože se mnou ještě budeš bojovat a nespustím z tebe oči, dokud neztuhneš tak, jak tě Izzy nechal v Miami."

Při pohledu na komentáře pod příspěvkem ale Hill tímhle vyjádřením na fanoušky moc velký dojem neudělal a mnozí mu vyčítají, že se sám choval před zápasem špatně a ani po dvou měsících nedokáže zkousnout prohru. A očividně nemůže vystát ani tyto kritické komentáře. Jejich autory vyzval, aby se zastavili u něj v tělocvičně, jako odměnu nabízí 20 tisíc dolarů. Později pak ještě pro jistotu dodal, že nebude rozdávat peníze jen za to, že někdo přijde. "Uvědomujete si, že když vás knockoutuju, uškrtím nebo vám něco zlomím, tak nic nedostanete, že jo? Nebo si myslíte, že vám dám dvacet táců jen za to, že se ukážete?"

Je ale možné, že vhozenou rukavici někdo z haterů zvedne, o podobné případy koneckonců není v poslední době nouze. Hill by se ale možná měl soustředit raději na plnohodnotnou přípravu, jelikož se mu blíží zápas. Už 29. června by se měl utkat s Carlosem Ulbergem, týmovým parťákem Israele Adesanyi.

Zdroje:  Jamahal Hill – Instagram

Nejnovější články