Pereira a Jones si v hledišti UFC 306 domluvili spolupráci

Pereira a Jones si v hledišti UFC 306 domluvili spolupráci Jon Jones a Alex Pereira | zdroj: FOTO: UFC

Alex Pereira moc nevěří tomu, že by se mohl s Jonem Jonesem utkat, a tak si s ním raději domluvil trénink.

Turnaj UFC 306, který se odehrál v unikátní aréně Sphere v Las Vegas, si o víkendu nenechali ujít ani mnozí bojovníci, kteří tam nezápasili. V hledišti se potkali třeba Jon Jones a Alex Pereira. A zdá se, že si rovnou domluvili spolupráci.

Poatan prozradil, že s Jonesem řešili možnost společných tréninků. Možná by Jonovi dokonce mohl pomoci v přípravě na listopadový souboj s Miocicem.

Mnozí fanoušci by sice raději oba pány viděli proti sobě v ostrém zápase, Alex ale moc nevěří, že by na něj mohlo dojít. „Hodně lidí mluví o našem superfightu, ale já si myslím, že musím vytěžit co nejvíc z jeho zkušeností. Má jich spoustu. Mluví se taky o tom, že bude mít už jenom jeden nebo dva další zápasy a já ještě ani nejsem v těžké váze. Nevím, jestli je náš zápas vůbec možný, ale rád bych si s ním aspoň zatrénoval.“

Mnohem reálnější je tedy varianta, že Pereira znovu shodí do střední váhy (84 kg). „Dricus du Plessis je pro mě snažší soupeř. Těžší bude udělat váhu, ale jak už jsem říkal, když jsem se přesunoval do vyšší divize – potřeboval jsem dva nebo tři zápasy bez velkého shazování, aby se moje tělo dalo do pořádku a mohl jsem tam shodit znovu. Vyzval jsem ho po zápase s Procházkou a pořád čekám na odpověď, on nikdy přímo neodpoví, pořád jen vtipkuje. Všichni ví, že se bojí, že ten zápas se mnou nechce. Jinak musí říct: Hej UFC, udělejte ten zápas, Alex ho chce, já taky, tak pojďme na to. Bylo by to snažší, kdyby to řekl, ale z jeho odpovědí je vidět, že se bojí.“

I tak ale záleží především na tom, zda Poatan obhájí pás proti Khalilovi Rountreemu, s nímž se utká už 5. října na UFC 307.

Zdroje:  Full Send MMA

Nejnovější články