Pereira ukázal, jak se připravuje na Procházku, se 115kilovým boxerem odjel 4 kola ve vysokém tempu

Pereira ukázal, jak se připravuje na Procházku, se 115kilovým boxerem odjel 4 kola ve vysokém tempu Jiří Procházka vs. Alex Pereira | zdroj: Profimedia

Alex Pereira sdílel video z prvního sparringu, který absolvoval poté, co se dozvěděl o odvetě s Procházkou.

Když kývl na to, že za dva týdny zaskočí za zraněného McGregora a dá si odvetu s Jiřím Procházkou, nacházel se Alex Pereira právě v Austrálii. Urychleně tam tedy s týmem započali přípravu, na pomoc si přizvali i 115kilového boxera Demseyho McKeana, který byl mezi profíky ještě donedávna neporažen.

Pereirův trenér mu před sparringem vysvětlil, že by se mělo jít lehce ale ve vysokém tempu. „Jasně, vždyť zbývá jen týden tréninku, nemá smysl jít tvrdě,“ přikykoval McKean.

Jak takový lehký „ťukec“ v podání dvou elitních bojovníků vypadá, se můžete podívat sami. 

To, že šlo pouze o boxerský sparring může být náhoda, zároveň je ale možné, že Alex nechtěl riskovat, jelikož měl po posledním zápase zlomené prsty na nohou. Nekopal koneckonců ani na předchozích sparrinzích, které zveřejnil. Pokud by v zápase nemohl sázet své nepříjemné calf-kicky, byla by to pro Procházku jistě velká výhoda, Poatan by ale byl nebezpečný i tak.

Zajímavé jsou také některé další informace, které ve videu zazněly. Třeba to, že přesun z Austrálie do USA zabere brazilskému týmu 40 hodin, což by se mohlo projevit na fyzičce. Navíc se Pereira nejprve zastaví v Connecticutu v tělocvičně Glovera Teixeiry, kde teprve bude s trenéry dávat dohromady strategii. Avšak vzhledem k tomu, že jde o odvetu, to asi nebude moc složitý proces. 

UFC 303 se odehraje už tento víkend, hlavní karta začíná tradičně v neděli ve 4:00 ráno. Kompletní startovka vypadá následovně:

Alex Pereira vs. Jiri Prochazka

Brian Ortega vs. Diego Lopes

Anthony Smith vs. Roman Dolidze

Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson

Ian Machado Garry vs. Michael Page

Prelims (začátek ve 2:00):

Charles Jourdain vs. Jean Silva

Joe Pyfer vs. Marc-Andre Barriault

Cub Swanson vs. Andre Fili

Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri

Early prelims (začátek 0:00):

Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson

Andrei Arlovski vs. Martin Buday

Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez

Ricky Simon vs. Vinicius Oliveira

 

Zdroje:  Alex Pereira - YouTube

Nejnovější články