Smlouva na další zápas podepsána, hlásí Procházka z Japonska. Detaily neprozradil, o soupeři se ale zdá být jasno

Smlouva na další zápas podepsána, hlásí Procházka z Japonska. Detaily neprozradil, o soupeři se ale zdá být jasno Jiří Procházka | zdroj: Profimedia

Jiří Procházka má domluven další fight. Soupeř sice nebyl oznámen, indicie ale vedou k jednomu jménu.

Jiří Procházka se právě nachází v Japonsku, kam společně s Janem Soukupem vyrazili na tři týdny trénovat karate. Zatímco první dny byly zasvěceny tradičním stylům na Okinawě, teď se výprava přesunula do Kagošimy. Právě tam Soukup kdysi piloval plnokontaktní styl kyokushin, který bývá označován za nejtvrdší školu karate a v němž se v roce 2007 stal vicemistrem světa. V tělocvičně se pánové rozhodně nešetří. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jan Soukup (@soukup.j)

Procházka avizoval, že cesta do Japonska znamená začátek přípravy na další zápas, která bude následně pokračovat v Mexiku. Nyní informoval, že smlouvu na duel už podepsal. Konkrétní datum a jméno soupeře sice neuvedl, indicie ale ukazují, že jde pravděpodobně o Jamahala Hilla

Američan totiž před dvěma dny informoval, že „smlouva na další fight už je na cestě“ a brzy oznámí podrobnosti, kdy „bude vyučovat“. Je tedy pravděpodobné, že jde právě o souboj s českým samurajem. Ten se domlouval již loni, Hill se ale bohužel zranil. Vrátil se až letos na turnaji UFC 300, kde si vylámal zuby na Pereirovi. Ihned po prohře, kterou doteď zpochybňuje, začal opět vyzývat Procházku.

Teď jejich souboj rozhodně dává smysl. Otázkou zůstává, kdy by se mohl odehrát. Jiří mluvil o tom, že by chtěl bojovat až začátkem příštího roku. Teoreticky by ale mohlo jít i o turnaj UFC 310, který je naplánován na 8. prosince do Las Vegas.

Zdroje:  Instagram - Jiří Procházka , Jamahal Hill – Youtube

Nejnovější články