Trump prozradil, kdo je jeho nejoblíbenější MMA bojovník. Conora McGregora to vytočilo doběla

Trump prozradil, kdo je jeho nejoblíbenější MMA bojovník. Conora McGregora to vytočilo doběla Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Donald Trump, který se bude letos opět ucházet o post prezidenta Spojených států, rád navštěvuje turnaje UFC. A mnozí bojovníci se netají tím, že jej podporují. Nejhlasitější je asi Colby Covington, který se dokonce sám označil za Trumpova nejoblíbenějšího bojovníka. Možná tomu tak v minulosti bylo, známý politik a byznysmen má teď ale jiného oblíbence.

"Můj nejoblíbenější bojovník je Khabib. Má to, myslím, 29 nebo 28-0, a pak jeho otec zemřel a on skončil. Ale nemyslím si, že někdy prohrál, dokonce si nemyslím, že někdy prohrál byť jen kolo," rozpovídal se Trump v show Adin Live a přidal také, o čem se s bývalým šampionem lehké váhy bavil během nedávného setkání v průběhu jednoho z turnajů. "Přišel za mnou a řekl – Ty jsi člověk, který dokáže zastavit válku. Protože probíhá válka mezi Ukrajinou a Ruskem a on zná spoustu lidí na obou stranách, strašně moc lidí tam umírá. Ničí tam celá města. Bylo to úžasné, nemluvili jsme o zápasení, mluvili jsme o jiném druhu bojování, mnohem horším druhu bojování. A jemu to dělalo starosti, říkal, že já to můžu zastavit. A já to můžu udělat. Jestli vyhraju volby, tak první věc, co udělám, že vezmu Putina a Zelenského, znám je dobře oba, a donutím je uzavřít dohodu, protože je to šílené."

Je celkem překvapivé, že Trump, který se prezentuje jako velký patriot, jmenoval právě Nurmagomedova a ne nějakého amerického bojovníka. Zatímco takový Colby Covington to nejspíš doma v tichosti obrečel, irský bouřlivák Conor McGregor zasedl k sociální síti X, aby dal světu vědět, co si o tom myslí. Není divu, vždyť Khabiba nemá vůbec v lásce.

McGregor nejprve sdílel video, které ukazuje, že Khabib Trumpa žádal, aby zastavil konflikt v Palestině, nikoliv válku v Ukrajině. "Rozhodnutí, které ukončí kampaň. Smradlavá tlustá horská opice z incestních hor v Dagestánu je tvůj oblíbený bojovník? Wow, hodně špatné," napsal poté. "Myslel bych si, že jeho mentalita je JENOM AMERIKA, což bych od svého prezidenta osobně rád viděl. Vybrat si incestního bojovníka z Dagestánu v Rusku, který měl jen tři hlavní zápasy, je zarážející. Na místo všech těch amerických bojovníků, kteří ho podporovali. Je to šokující rozhodnutí. Byl přistižen při činu. To nezůstane bez povšimnutí. Prezidentský závod je nyní hodně těsný, teď ještě víc."

Následně si pak Conor vzal na paškál Khabibova otce, který nemohl svého syna doprovázet na zápasy do Ameriky. Na to navázal tím, že z jejich gymu vzešli teroristé, kteří nedávno řádili v Dagestánu, na což podle něj Nurmagomedov reagoval tím, že uprchl ze země, kde nechal rodinu. "Jestli se vrátí do Ruska, tak ho okamžitě zatknou. Momentálně dražím v aukci dům, který mu byl zabaven. Jde to dobře," zakončil pomlouvání svého rivala a jal se slovně přestřelovat s Michaelem Chandlerem, který nakonec přiznal, že na jejich zápas asi nedojde.

Zdroje:  Conor McGregor - Twitter

Nejnovější články