Youtuber dostal za úkol vydržet s Chimaevem minutu v kleci, překvapení se nekonalo

Youtuber dostal za úkol vydržet s Chimaevem minutu v kleci, překvapení se nekonalo Khamzat Chimaev | zdroj: FOTO: UFC

Další díl seriálu profesionální bojovníci versus influenceři je tady. Khamzat Chimaev tentokrát celkem milostivě zdemoloval ruského youtubera.

Dnešní doba by se dala s trochou nadsázky nazvat érou infulencerů. Ti dnes výrazně pronikají i do světa bojových sportů a doufají, že se za pomoci slavných zápasníků zviditelní. Většinou to pro ně ale nekončí dobře.

Zatím poslední epizoda imaginárního seriálu Bojovníci versus influenceři svedla v Dubaji dohromady Khamzata Chimaeva a ruského youtubera Litvina, který dostal od svého kamaráda úkol přežít se známým zápasníkem v kleci jednu minutu.

Bojovalo se ve velkých rukavicích a Litvin mohl mít helmu. Navíc se ani nepokoušel útočit, zabalený ve dvojáku se jen snažil přežít. K zemi šel ale už po pár vteřinách. Chimaev se ho tam snažil dobít, ale to se mu nepovedlo a po krátké pauze se pokračovalo.

Není známo, zda Khamzat dostal nějakou extra motivaci, nebo ho hnalo kupředu jen jeho ego, každopádně se ale ze všech sil snažil youtubera do minuty ukončit. Cílil především na žebra, která Litvin ve dvojáku nezvládal krýt. Následovalo ještě jedno přerušení, přesně deset vteřin před koncem ale „Borz“ zasadil finální úder.

Litvin si prý z tohoto souboje odnesl zlomené žebro, jistě mu to ale za to stálo. Chimaev to pro změnu schytává za to, že před měsícem odstoupil kvůli zdravotnímu stavu ze zápasu, přitom ale krátce poté natáčel toto video.

Zdroje:  Twitter - Khamzat Chimaev

Nejnovější články