Zloděj měl smůlu, pokusil se totiž ukrást tašku manželce bývalého šampiona UFC

Zloděj měl smůlu, pokusil se totiž ukrást tašku manželce bývalého šampiona UFC Manželé Bispingovi | zdroj: Profimedia

Michael Bisping se pochlubil nepříjemným zážitkem, který se mu přihodil ve Francii.

Bývalý šampion a nyní komentátor UFC Michael Bisping se rozhodl, že po skončení turnaje v Paříži zůstane ještě několik dní a bude s rodinou objevovat krásy francouzské metropole. Přihodila se jim ale hodně nepříjemná situace.

„Dnes jsem musel překazit zločin,“ pochlubil se Bisping ve videu na sociálních sítích, zatímco se procházel ve Versailleském paláci. „Seděl jsem s Rebeccou (manželka) na snídani na ulici v Montmarte a nějaký malý s*áč popadl její tašku a běžel pryč. Já ho pronásledoval a čapnul jsem ho. Tašku už měl schovanou, ale dostal jsem jí. Samozřejmě neuměl ani slovo anglicky. Nic jsem mu neudělal, vzal jsem si tašku zpátky. On měl naděláno v kalhotech, chudák. Říkal: Please, please, merci, merci… No, nechal jsem ho jít, ale ještě jsem se otočil a nakopl ho do zadku,“ vylíčil nemilou příhodu s úsměvem.

Fanoušci se v komentářích na účet zloděje dobře baví. Je fakt, že být chycen bývalým šampionem UFC, musel být traumatický zážitek. Doufejme, že dostatečně na to, aby s krádežemi přestal.

Bisping problémy zřejmě přitahuje. Nebylo to totiž ani zdaleka poprvé, co se mu něco podobného stalo. Během natáčení v Jižní Africe byl přepaden, když se nad ránem v podroušeném stavu vracel z restaurace na hotel. Tehdy ale vyhodnotil, že by proti přesile neměl moc šancí a raději se dal na útěk, takže vše dobře dopadlo. To ale není nic proti události, kterou Angličan popsal ve své knize Quitters never win. Když mu bylo 17 let a začal žít sám, jednoho dne se u něj v bytě objevil neznámý muž, který ho chtěl upálit. Naštěstí se ale nakonec dal na útěk. Zřejmě díky náhodě, jelikož podle policie namísto telefonního kabelu přeřízl kabel od zvonku u dveří, takže Bisping mohl zavolat o pomoc.

Zdroje:  Michael Bisping – Twitter

Nejnovější články