Nekompromisní šéf McGregor. Kvůli knockoutu od Paula vyhodil Perryho z organizace BKFC

Nekompromisní šéf McGregor. Kvůli knockoutu od Paula vyhodil Perryho z organizace BKFC Jake Paul vs. Mike Perry | zdroj: Profimedia

Není to dlouho, co Conor McGregor koupil podíl v organizaci Bare Knuckle FC, a už se začíná projevovat jako despotický šéf.

Dlouhá léta zápasil v UFC, skutečnou hvězdou se však Mike Perry stal až díky boxu bez rukavic a organizaci Bare Knuckle FC, kde zatím porazil všech pět soupeřů, které proti němu postavili, mezi nimi například Michaela Venoma Page, Lukeho Rockholda či Eddieho Alvareze. 

Není tak divu, že ho Conor McGregor, který se nedávno stal spolumajitelem BKFC dával za vzor ostatním bojovníkům. „Přijďte si zkusit vydělat sem, udělejte si v BKFC jméno. Podívejte se, co se stalo Michaelu Perrymu, jedné z našich velkých hvězd. Říká si Král násilí a v tomhle sportu strašně vyletěl a teď jde proti tomu ňoumovi a všichni mu fandíme,“ hlásal před pár dny na tiskové konferenci.

Jenže Perry selhal, Paul ho v průběhu souboje poslal třikrát do počítání a v šestém kole byl konec. To McGregor neviděl rád a na sociální síti X se nejdřív opřel do vítěze: 

„Jake Paul je největší pitomec, jakého jsem v životě viděl. O 18 kilo víc, totálně nasypaný a pořád si tam dělal do gatí. Nakiso (Paulův manažer), měl bys ho vzít do Vegas. Jo, to je pravda, to bys nikdy udělat nemohl, protože tam atletická komise testuje,“ prskal Conor a dojem na něj neudělala ani Jakeova výzva šedesátiletému Tysonovi, s nímž by se měl utkat v listopadu.

Perrymu McGregor vzápětí vzkázal, že má padáka. „Nechal si snížit plat, aby ten zápas mohl vzít. Bylo to jeho přání,“ vysvětlil. „Návrat do ringu BKFC mu nebude nabídnut. Může si dát pár zápasů v tom svém dirty boxingu v MMA sparringových rukavicích, co založil. Přejeme mu jen to dobré. Přání se mu splnilo.“

„Nemá na to právo, jsme oba majitelé BKFC, takže mě nemůže vyhodit,“ vysmál se mu na tiskovce Perry, který se o místo očividně vůbec nebojí.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články