Paul a Tyson se rozhodli přitlačit na pilu. Je tlustý, jak mě chce knockoutovat? pálila boxerská legenda

Paul a Tyson se rozhodli přitlačit na pilu. Je tlustý, jak mě chce knockoutovat? pálila boxerská legenda Mike Tyson | zdroj: Profimedia

Mediální maraton před duelem Jake Paul vs. Mike Tyson pokračoval druhou zastávkou a atmosféra se trochu změnila.

Zatímco během první tiskovky před pár dny si oba pánové vyměňovali spíše komplimenty a ze strany legendárního boxera bylo nejdrsnější varování, že v ringu Paulovi půjde o život, tentokrát to byla jiná písnička.

"Nevím, jestli je ve své nejlepší formě, je tlustý," rýpnula si boxerská legenda do o třicet let mladšího soupeře. "Měl by být vysekaný a zlý, ale on je tlustý a vysmátý. Viděl jsem ho před pár dny bez trička, je tlustý. Začal jsi už vůbec trénovat?"

Jake byl ale na tenhle slovní jab dobře připraven. "Buster Douglas byl tlustý, mám pravdu?" připomněl Tysonovi jeho prvního přemožitele. Ten se ale nenechal rozhodit. "Jo, ale ty nejsi Buster Douglas," opáčil. "Jsem lepší a ukončím tě dřív než on," pokračoval v přestřelce Paul. "Vážím si tě Mikeu, miluju tě jako otec syna, ale musím tě naučit disciplíně."

Soudě podle smíchu se legendární boxer dobře bavil. Toho, že by ho Jake knockoutoval, se prý vůbec nebojí. "Vždyť nedokázal knockoutovat Diaze, ten má 20 kilo, ani Andersona Silvu, tak jak chce sundat mě? Koho ukončil? Malá děcka. Nikdy neknockoutoval opravdového chlapa, nepovedlo se mu to s Tommym Furym. Jak mě chce porazit? Já ho rozsekám."

Na mále měl i jeden z novinářů, který se Paula zeptal, kdy přestane s podobnými "gimmick fighty" (zápasy, jejichž cílem je především udělat show a vydělat peníze) a začne boxovat s elitními soupeři. Přestože šlo o legitimní dotaz a dotyčný dodal, že Tysona samozřejmě respektuje, z výrazu Mikeovy tváře bylo jasné, že ho to dost naštvalo. 

Vtipný byl i závěrečný staredown, kdy se Paul snažil tvářit drsně, zatímco Tyson stěží zadržoval smích. Je koneckonců jasné, že jakákoliv nevraživost mezi nimi je pouze hraná, aby se zvýšil zájem o zápas. Ten se odehraje 20. července a bude vysílán na Netflixu, takže je velká šance, že půjde o vůbec nejsledovanější boxerské klání v dějinách. Událost zahrnuje také velmi očekávanou odvetu mezi Katie Taylor a Amandou Serrano, v níž bude v sázce hned několik mistrovských pásů.

Zdroje:  Netflix

Nejnovější články