PFL láká epickým trailerem na bitvu Ngannou vs. Ferreira

PFL láká epickým trailerem na bitvu Ngannou vs. Ferreira Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Od očekávaného návratu Francise Ngannoua do klece, nás dělí už jen něco málo přes dva týdny. Duel přezdívaný "Bitva gigantů" teď dokonce dostal vlastní trailer.

Stává se zvykem, že zápasům Francise Ngannoua předchází propagace v podobě skoro až filmových trailerů. Před jeho boxerskou premiérou proti Tysonovi Furymu zabodovali promotéři vtipným videem o dvou boxerech s extrémní silou, kteří si tréninkem navzájem komplikují život. Upoutávka na "Predátorův" duel s Joshuou se pak pro změnu inspirovala počítačovými hrami.

Trailer na "Bitvu gigantů", v níž se Ngannou postaví Renanu Ferreirovi, je věrný názvu zápasu a odkazuje k tzv. kaidžú filmům, jako je třeba Godzilla. A vypadá to, že tím organizace PFL u fanoušků zabodovala. "Nemůžu uvěřit, že jsme se od záznamů na VHS kazetách dostali až k takovýmhle upoutávkám. Zlaté časy pro MMA fanoušky," píše třeba jeden z uživatelů. Zatímco na PFL se v komentářích pěje chvála, UFC tam fanoušci za nedostatečné promo kritizují.

Budou to skoro 3 roky, co jsme Francise naposledy viděli v oktagonu. Tehdy trochu nečekaně zaskočil Ciryla Ganea wrestlingem, obhájil titul a následně opustil UFC, aby zkusil své štěstí ve světě boxu. S Tysonem Furym svedl velmi vyrovnaný duel, od Anthony Joshuy však letos v březnu schytal KO. Je tedy na čase, aby světu připomněl, jak zničující má údery v malých rukavicích. Je ale samozřejmě otázkou, v jaké formě nastoupí.

To Ferreira je aktuálně rozjetý. Od loňského léta nasbíral 4 vítězství na T/KO, vyhrál loňskou sezónu PFL a naposledy zničil šampiona Bellatoru Ryana Badera. Oproti Francisovi má navíc výhodu deseti výškových centimetrů. Čeká nás tedy hodně zajímavý souboj, který s největší pravděpodobností nebude mít dlouhého trvání. Kdo trefí a kdo půjde k zemi, se dozvíme již 19. října.

Zdroje:  PFL MMA

Nejnovější články