Souboj s Tysonem se odkládá, Jake Paul má nového soupeře, který válí v boxu bez rukavic

Souboj s Tysonem se odkládá, Jake Paul má nového soupeře, který válí v boxu bez rukavic Jake Paul a Mike Tyson | zdroj: Profimedia

Zvěsti nelhaly, Jake Paul se skutečně v červenci utká se zajímavým náhradníkem, zápas podle něj nebude trvat déle než tři kola.

Už 20. července se proti sobě měli v ringu postavit Jake Paul a Mike Tyson. Kvůli zdravotním problémům legendárního boxera však musel být zápas odložen, novým datem je 15. listopad. Vše ale bude záležet na tom, zda „železný Mike“ dostane zelenou od lékařů.

Paul nehodlá jen nečinně čekat a na původní termín si domluvil náhradníka, jímž bude Mike Perry, bývalý zápasník UFC, který slaví úspěchy v boxu bez rukavic.

„Zápas s Mikem Tysonem pořád platí, budu s ním boxovat 15. listopadu. Ale je to jeden z největších zabijáků na světě a má mnohem víc zkušeností než já, tak proč nějaké další nenabrat v zápase s dalším známým zabijákem, legendě boxu bez rukavic, kterou nejde knockoutovat. Perry je blázen. V bare knuckle, což je asi nejšílenější sport na světě, je neporažený,“ rozpovídal se Paul ve videu na svém youtubovém kanále.

Mike Perry Mike Perry | zdroj: FOTO: Se svolením BKFC

„Myslím, že tomuhle zápasu bude předcházet úžasná tisková konference, která přinese pár zábavných momentů. Ale je to obrovský risk. Můžu přijít o největší moment a největší výplatu své kariéry, pokud s Perrym prohraju. Z nějakého důvodu jsou ale přesně tohle pozice, do kterých se rád dostávám.“

Paul se tedy po dvou rychlých výhrách nad prakticky neznámými boxery vrací ke známějším soupeřům. Perry má na kontě jeden boxerský duel, který absolvoval už v roce 2015 a prohrál hned na začátku na KO. Od té doby ale uběhlo spoustu času a nyní je na vrcholu kariéry. V BKFC ale hodně těží ze své tvrdosti, ve velkých rukavicích proti o dost většímu soupeři rozhodně nebude favoritem.

„Moje oficiální predikce jsou tři nebo méně kol. Říkám to už teď, tihle chlapi se mnou nedokážou držet krok. Nikdo ještě opravdu neviděl schopnosti, které jsem získal v posledním roce. Mám nové trenéry a posunuju se mílovými kroky. Těším se, jaký výkon předvedu 20. července,“ láká fanoušky Paul.

Zdroje:  Jake Paul – Youtube

Nejnovější články