Zaměstnanec roku. Boxer z BKFC si nechal na záda vytetovat McGregora a promotéra Feldmana

Zaměstnanec roku. Boxer z BKFC si nechal na záda vytetovat McGregora a promotéra Feldmana Conor McGregor a promotér David Feldman | zdroj: FOTO: BKFC

Jak na sebe jako bojovník upozornit, když pořád jen prohráváte? Třeba nepřehlédnutelným tetováním.

Američan Rayne Wells je jedním z těch nešťastníků, kteří sice bojové sporty milují, ale ze zápasů v drtivé většině případů odcházejí jako poražení. Nedařilo se mu už v amatérech, kde podle databáze Tapology prohrál 4 ze 6 duelů, pokaždé na T/KO. Přesto se rozhodl přestoupit do profi, tam ale ani v jednom ze dvou případů nepřežil první minutu.

Nenechte se zmást Wellsovou neotřelou přezdívkou „Chlapík na gauči“, je to tvrďák, kterého neúspěchy neodradí. Jeho motto zní: „Když zabočíte třikrát doleva, dostanete se doprava.“ Letos se mu tak i přes nepříliš oslnivé výkony podařilo získat angažmá v prestižní Bare Knuckle FC, která pořádá zápasy v boxu bez rukavic. Výsledek jeho premiéry asi nepřekvapí – k zemi šel už po 5 vteřinách, oficiální čas KO je 0:08, což je třetí nejrychlejší v historii organizace.

Teď se Wells do ringu vrátí a na vážení si přichystal překvapení. Na záda si totiž nechal vytetovat promotéra Davida Feldmana a Conora McGregora, který se nedávno stal spolumajitelem BKFC. 

Bohužel Američana i s tetováním zítra nejspíš čeká podobný osud jako v dubnu, utká se totiž s kazašským "Titánem" Almatem Jumanovem. Pro toho se sice bude jednat o premiéru bez rukavic, ale v klasickém boxu má na kontě 3 duely a všechny soupeře zničil před limitem. Jedním z nich byl i íránský „Hulk“ Sajad Gharibi. Wells by pro něj měl být podobnou potravou.

Zdroje:  Bare Knuckle News

Nejnovější články